Sayfa 338/951 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Milli piyango’nun 100 milyon TL ödülü 9884757 nolu bilete isabet etti

Çeyrek bilete ikramiye isabet etti bilet Manisa Akhisar ‘da satıldı .

Eski sistemde olduğu gibi çeyrek bilete çıkması halinde 100 milyon 4 kişiye bölünmüyor 1 kisi 25 milyon alıyor .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

Eski sistemde olduğu gibi çeyrek bilete çıkması halinde 100 milyon 4 kişiye bölünmüyor 1 kisi 25 milyon alıyor .
    E aynı çeyrek biletten 4 adet olmuyor mu.Yuh artık çakallık o derece mi,kalan 75 ne oluyor devir mi ediyor.

varlık fonu ikramiyeden % 20 ne zaman veya hangi şartta alıyor..?

Sanırım böyle değilmiş 4 bilet basılmış ama nasıl olduysa 3 çeyrek bilet satılmamış .. Ben her yıl çeyrekler biter diye bilirdim bu sefer 3’ude satılmamış

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2021 den hiç bir halt beklemiyorum.Ekonomik açıdan çok kötü bir yıl olacağını düşünüyorum.,bu ortamda bu gidişatla çok insan mutsuz olacak,o nedenle üyesi olduğum bu hoş ve nezih platform üyelerine sadece sağlık dileyeceğim.Artık kusuruma bakmayın,daha fazlası içimden gelmiyor,böyle bir ortamda sadece dilerim demekle atlatılacak bir yıla girmiyoruz gibime geliyor.Hayırlısı artık arkadaşlar.Umarım bu bela yaza kadar biter de tek derdimiz geçim olur,dolar olur ekonomi olur,en azından işin sağlık kısmından kurtuluruz.Kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığına çok dikkat edin,koruyun.

6. Selam dostlar. İşlerin yoğunluğu ve dövizin keyifsiz seyri, beni bu başlığa yazmaktan alıkoydu diyebilirim.

Batı ekseninden çıktığımız zamandan bu yana dövizde (sepet) başlayan trendin desteği 50 haftalık üssel ortalamadır (Sırf haftalık grafikten yola çıkarak "orası ucuz, %10 yukarısı adil değer, %20 yukarısıysa pahalı" dense, mantıksız sayılmaz). Şimdi desteğin %6 yukarısındayız.

Kısa soluklu yükselişlerin faydası yok, o yüzden umarım faiz artışları devam eder ve bir süre sonra ucuza dolar, euro alabiliriz. (Benzer muhabbeti Temmuz 2019'da da yapmıştım galiba)

Neyse uzatmamayım, hepinize mutlu yıllar.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

7. 2021 first

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    2021 first
    Mutlu yıllar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 338/951 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız