Sayfa 338/341 İlkİlk ... 238288328336337338339340 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarından itibaren düşüş başlasada bu seferde açıkcılar kazansa,
    Hak geçmemiş olur
    Hani düşüş başlamıyor,
    Ne biliyim olm normalde açıkcıları da sevindirmesi lazımdı. Du bakalım nolcuuk
    Hamdım Piştim Yandım

2. Gidenler tekrar gelecek mi? Dört gözle bekliyorlardır şimdi. Gelseler nereden gelecekler nereden kabul edecek tahtacı. Edecek mi? Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Dökmek istediklerinden malı aldıysa geri gelmemesi lazım ama tekrar geri gelirse
    Bu seferde dökmek istemediklerini dökmüş mü olur, du bakalım siz dökemediklerimizdenmisiniz diyecek yohusa anca beraber kanca beraber mi diyecek
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Demet abla (alnus) bugün gelmedi, gelseydi acaba ne olurdu. Ytd
    Geldi bakalım alnus. Ne olacak. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Gidenler tekrar gelecek mi? Dört gözle bekliyorlardır şimdi. Gelseler nereden gelecekler nereden kabul edecek tahtacı. Edecek mi? Ytd
    Merak etme her fiyattan alıcıyım..

6.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Merak etme her fiyattan alıcıyım..
    Hocam bu cümleleri kullanma bence tahtacının en sevdiğinden. ( mizahsen)

7. Sabahtan beri tırmslayan marbas küçük enişte 1939, Demet abla Alnus un maliyeti 1926 bugünlük. Ytd

8. Vay arkadaş demet abla klibini bile hazırlamıştım. Ytd

Sayfa 338/341 İlkİlk ... 238288328336337338339340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •