Sayfa 339/469 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Borsa dışı kağıtta 9:51 de 7 takipçi. Ne garip iş...
    Bir filim dönüyor. Sessiz sinema gibi. Hareketlerden çözmeye çalışıyoruz. Şaklabanlar neyi nasıl anlatıyor diye. Yeni 5 nick. Hepsi aynı yöne kanalize. Hepsi yatırımcı. Hepsi yeni ortaya çıkmış. Çok eski yatırımcı bunlar. Kaşar gibi. Kıymetli eskilikten ötürü. Hani la senin kaç lotun var? Bir banka çıktısı paylaş deyince fısss. Niye. Paylaşamaz. Kimlik aynı. Kişiler aynı. Bizi bir yöne kanalize etmek istiyorlar. Dertleri ya bizi tamamen umutsuzlaştırmak. Yada umut olup 50-100 tırtıklamak. Ölüden kefen çalan zındık nebbaş bunlar.

ünal Guest
    2 Üye 8 ziyaretçi. OHHHHHHHH

3.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Bir filim dönüyor. Sessiz sinema gibi. Hareketlerden çözmeye çalışıyoruz. Şaklabanlar neyi nasıl anlatıyor diye. Yeni 5 nick. Hepsi aynı yöne kanalize. Hepsi yatırımcı. Hepsi yeni ortaya çıkmış. Çok eski yatırımcı bunlar. Kaşar gibi. Kıymetli eskilikten ötürü. Hani la senin kaç lotun var? Bir banka çıktısı paylaş deyince fısss. Niye. Paylaşamaz. Kimlik aynı. Kişiler aynı. Bizi bir yöne kanalize etmek istiyorlar. Dertleri ya bizi tamamen umutsuzlaştırmak. Yada umut olup 50-100 tırtıklamak. Ölüden kefen çalan zındık nebbaş bunlar.
    Sen Murathan yatıyorsun Murat'tan kalkıyorsun Bana göre sen de Murat'ın kayınla binmiş gidiyorsun bugüne kadar en ufak bir bilgi yayınlanmadı paylaştığı şeyleri eleştiri Murat'a bağladın fuar geçeli 1 ay olmuşen ufak bir haber yayınladığınız gereksiz Laf kalabalığı yapıyorsun bir fikrin varsa anlatırsın yoksa susarsın yayınladığım yazıların hepsi zer-gen sitesinden alınma zer-gen ararsın sorarsın Bana sorarsan patronun 1 numara adamsın

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Murat Doğan oku. Duy. Bak seni tanımayan biri var. Ha tanıyıp da tınlamayan çok kişi var da, bir de hiç tanımayıp, yıllardır bu senette olan, senden haberi olmayan, yatırımcıyım diyen biri var.
    Ne demek Murat DOĞAN'ı tanımam demek??? Adam jeneratörlere çiçek verdi. Fabrikaya kamufle elbiselerle sızdı. Adam jeneratörlerle konuşan adam olarak ün saldı. Hakim bile yiğenim dedi sarıldı. Mahkemelerde 350 tl lik çantası ile hava attı. Tüm avukatlar ona meftun oldu. Elindeki dosyanın alt değeri 10 bin tl. Değerli yatırımcıdan 120 tl katkı aldı. Yatırımcı ile arası bozuldu 60 tl iade etti. Vatsup da grup kurdu. Genpower facebook sayfasına üye oldu. Beni yönetici edin dedi. Yönetici olunca tüm yöneticileri sayfadan atıp, sayfanın bir başına sahibi oldu. Müjdat beyle karanlık odada güneş gözlükleri ile görüşme yaptı. Tost yidi. Avukat dostuna sigara içirtti. Çok büyük adam kendisi. Tanıyor ve tanımazdan geliyorsan senin de Allah belanı verecek eeeey hasanbey.
    Facebook grubunda ben de vardım sen burada yaptığın gibi orada da hep hakaret konuşuyordumseni attılar sonra Grup dağıldı senin yüzünden

5. BOŞVERİN çekin halayı koyun gibi güdülmüş elimize vermişler kazığı
    murat bey de 0.20 kuruştan aldığı hisselerle baş başa kalanlardan
    0.80 kuruştan 1 milyon lot hisse alan mali müşavir gibi
    bende 0.60 kuruştan kazığı yiyenlerden

hepimizi öpen müjdat patron

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by hasanbey Yazıyı Oku
    Sen Murathan yatıyorsun Murat'tan kalkıyorsun Bana göre sen de Murat'ın kayınla binmiş gidiyorsun bugüne kadar en ufak bir bilgi yayınlanmadı paylaştığı şeyleri eleştiri Murat'a bağladın fuar geçeli 1 ay olmuşen ufak bir haber yayınladığınız gereksiz Laf kalabalığı yapıyorsun bir fikrin varsa anlatırsın yoksa susarsın yayınladığım yazıların hepsi zer-gen sitesinden alınma zer-gen ararsın sorarsın Bana sorarsan patronun 1 numara adamsın

Olm ben Müjdat'ın ortağıyım ortağı. Ne adamı dingil. Has be has ortağım olur Müjdat. Hatta ben Müjdat'a göre daha büyük sermaye sahibiyim. Hatta benden 8 yaş büyük olmasına rağmen, Müjdat bana abi der. İstersen Mesut Kemal beye sor. Abi aşağı abi yukarı. O kadar samimiyim yani. Ne sandın.

7.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Olm ben Müjdat'ın ortağıyım ortağı. Ne adamı dingil. Has be has ortağım olur Müjdat. Hatta ben Müjdat'a göre daha büyük sermaye sahibiyim. Hatta benden 8 yaş büyük olmasına rağmen, Müjdat bana abi der. İstersen Mesut Kemal beye sor. Abi aşağı abi yukarı. O kadar samimiyim yani. Ne sandın.
    Madem ortağı abisisiniz ünal bey. Hissenin akıbetini de biliyorsunuz dur. Veya sizinle paylaşıyordur. Size zahmet fırıldak abinizin niyeti neymiş. Boşu boşuna hem sizi hem bizi bekletmesin. Bi öğreni verin size zahmet. Eğer üzerine soğuk su içeceksek elimdeki genyh hisselerini istiyorsa koleksiyon falan yapmak isterse verebilirim.

8. Genpower, Balıkesir. Önem jeneratör e mal veriyor, Türkiye nin değişik bölgelerinde mal vermeye başladı

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 339/469 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •