Sayfa 339/1000 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    evi 6 ay önce satılığa çıkardım tek bir kişi aramadı
    Kiracı 6 ay taktı ödemeden kaçtı evinde içine etmiş
    Paranın atıl olması birde bir sürü ödemesi var para yok
    2 adet olsa birimi alana biri bedava diyeceğim
    ülke dibe mi vurdu yoksa benmi çok karamsarım
    Bnde basın expresten 8 tane 1+1 aldım gecen aya kadar 18 birikmiş alacağım vardı.İcraya verdım bazısı ufak tefek ödeme yaptı simdi 12 kıra alacak kaldı.Teksyılcı biri var hanı su 3 kagıtcı tiplerden Bi gecede A noktasından B noktasına malını kaçırıp gidenlerden .İlk kıraya vetırken 2 kırayı pesın odedı sonra tık yok.Bırıkmiş aidatı adıma icra gelmesın dıye Bn odedım.guya ay sonu çıkacak.baska Bi ev sahıbıne 2 kira pesın odeyıp ev tutacak sonra onada ödeme yok aylık kırayı resıdence da 400 liraya mal edıyor.Sahibinden com 2. El eşya satılıga cıkarmıs.batagım dıyor.Almanya buradan Iyı gelmeye başladı eskıden sıkılırdık....ytd

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. merkez bankası 1000-2000 TL'lik bütün bankton basar mı ?

1000 dolar almak için 100-200 tl'lik banknotları sayarken, 50-60 saniyede ancak bitiyor sayım

4.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    merkez bankası 1000-2000 TL'lik bütün bankton basar mı ?

1000 dolar almak için 100-200 tl'lik banknotları sayarken, 50-60 saniyede ancak bitiyor sayım
    Onları bilemem ama 500 tl lik banknot yakındır diye düşünüyorum,sonrasında diğerleri de gelir,alıştırma babında..

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu uyari icin tesekkurler, bankacilik islemleri icin Maxhton browser kullanacagim.
    Oo alırım bir dal Maxhton browserdan. Çinliler bir de son versiyonlarında bazı fonksiyonları direk cloud üzerinden çalıştırmaya başlamışlar.

In 2016, computer security researchers from Fidelis Cybersecurity and Exatel discovered Maxhton browser surreptitiously sending sensitive browsing and system data, such as ad blocker status, websites visited, searches conducted, and applications installed with their version numbers, to remote servers located in Beijing, China
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bnde basın expresten 8 tane 1+1 aldım gecen aya kadar 18 birikmiş alacağım vardı.İcraya verdım bazısı ufak tefek ödeme yaptı simdi 12 kıra alacak kaldı.Teksyılcı biri var hanı su 3 kagıtcı tiplerden Bi gecede A noktasından B noktasına malını kaçırıp gidenlerden .İlk kıraya vetırken 2 kırayı pesın odedı sonra tık yok.Bırıkmiş aidatı adıma icra gelmesın dıye Bn odedım.guya ay sonu çıkacak.baska Bi ev sahıbıne 2 kira pesın odeyıp ev tutacak sonra onada ödeme yok aylık kırayı resıdence da 400 liraya mal edıyor.Sahibinden com 2. El eşya satılıga cıkarmıs.batagım dıyor.Almanya buradan Iyı gelmeye başladı eskıden sıkılırdık....ytd
    Hocam 8 tane 1 artı 1, 8 tane bekar olması muhtemel yalnız yaşıyan kiracı.Kiralar ödendi ödenmedi,vergiler,aidatlar,evlerin tamiratı ,kiracı girdi çıktı işleri valla vakti çok adamın işi ,alırken korkmadınız mı ya))))))))))

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hocam 8 tane 1 artı 1, 8 tane bekar olması muhtemel yalnız yaşıyan kiracı.Kiralar ödendi ödenmedi,vergiler,aidatlar,evlerin tamiratı ,kiracı girdi çıktı işleri valla vakti çok adamın işi ,alırken korkmadınız mı ya))))))))))
    O beyefendi,daireleri alalı bayağı oluyor,daha önce emlak başlığında bahsetmişti,oradan biliyorum..Kiracıdan ağzı yanan benim gibiler için değil 8 bir boş daire bile tehlike

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Gayrımenkul sayısının artması dertlerin geometrik düzende artması demek aynı zamanda.

İnsan bir tane bile kiracı ile uğraşamıyor.

Boş kalsa bir dert. Kiracı bulmak bir dert. Bela kiracıdan kurtulmak ise başa bela.

Acil bir ihtiyaç anında nakde dönüştürmek, konjonktüre bağlı olarak bazan olanaksız hale gelebiliyor.

Sinek kağıdı gibi atamıyorsun.

Eski futbolcu İbrahim Üzülmez'in futbolculukta kazandıklarını tümüyle daire alımına yönlendirdiğini duyardık.

Yüzlerce daire.

Bunlar için profesyonel bir de ekip bulundurmak gerekiyor.

Hukukçusundan, tamir ekibine, muhasebecisinden, tahsilatçısına...

Çok zor iş.

Rahmetli Tuzcuoğlu (nakliyat firması vardı) inşaatçı da olduğundan onlarca gayrımenkulü vardı.

Yukarıda saydığım ekibi tutmak zorundaydı.

Nerede dairesi var bilmezdi.

Öldüğünde de mirasçıları bölüşemedi o gayrımenkulleri.

Neyse ki ölmeden önce mirasının bir kısmının bağışladığı Güçlendirme vakıflarından birinin gücüyle işi temizlediler. Yoksa zordu.

Sayfa 339/1000 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •