Sayfa 338/1000 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yine de forumdaşları uyaralım da yükleyip her yere ondan girmeye devam edenler olabilir. Aman add-inlere de dikkat edelim. Bankacılık işlemi yaptığımız browser mümkünse ayrı ve yalın (add-in siz) olsun.
    Aynen.
    Birde uygulamalar arka planda hangi izinleri kullanıyor dikkat edelim. Bazıları çok mahrem şeyleri öğrenmek isteyebiliyor.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yine de forumdaşları uyaralım da yükleyip her yere ondan girmeye devam edenler olabilir. Aman add-inlere de dikkat edelim. Bankacılık işlemi yaptığımız browser mümkünse ayrı ve yalın (add-in siz) olsun.
    Bu uyari icin tesekkurler, bankacilik islemleri icin Maxhton browser kullanacagim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    yakın zamana kadar bankacılık işlemlerinde private window açınca eklentiler devre dışı olur diye düşünürdüm.. değilmiş. en azından firefox'ta durum böyle imiş.

Birsey sorucam telefonda android system webview diye bir şey var bunu guncellemeye gerek varmi playstore da binbir tane saçma yorum var ne ise yarar .
    bankacilik islemlerimi kendi uygalamasindan yapiyorum ama genel olarak bir tehlike yaratirmi.
    google crome kullaniyorum.

5. We will never stop fighting until Pastor Andrew Brunson is free."

@vp

#VVS18 #FreeAndrewBrunson

6. Kim atmış gene twiti önceki yahu ne trumpda nede pencede gormedim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ..Ayrıca add-in yüklediğiniz browser bence dijital bankacılığa girdiğiniz browserdan farklı olmalı.
    Bankacılık gibi güvenlik gerektiren işlemleri yalnızca o işe adanmış sanal makina ile yapmalı...
    Eskiden VMWare kullanırdım ama VirtualBox daha kullanışlı...

Sayfa 338/1000 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •