Sayfa 339/829 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Goldman Sachs, ABD merkez bankası Fed'in Temmuz ve Eylül aylarında 25'er baz puan faiz indirimine gidebileceği tahmininde bulundu 20 Haziran 2019 Perşembe, 07:56 Güncelleme: 20 Haziran 2019 Perşembe, 08:11
    Goldman Sachs, ABD merkez bankası Fed'in Temmuz ve Eylül aylarında gösterge faizi 25'er baz puan düşürmesini beklediğini ve "eğer haber akışı hayalkırıklığı yaratırsa" indirimin 50 baz puan olma olasılığının gözardı edilmediğini kaydetti.

Aralarında Jan Hatzius'un da bulunduğu Goldman ekonomistleri, 19 Haziran'da hazırladıkları notta, tahvil piyasasının önünden gitme ihtiyacının Fed yetkililerini daha büyük çaplı bir faiz indirimine yöneltebileceğini kaydettiler. Banka daha önce, Fed'in bu yıl faizde değişikliğe gitmeyeceği tahmininde bulunmuştu.

FED 2019 İÇİN FAİZ İNDİRİMİ SİNYALİ VERDİ
    Analistler, Fed'in mesajının piyasa beklentilerine nazaran bile daha güvercin olduğuna dikkat çekerek, toplantıdan çıkan en önemli noktaların noktasal grafiklerdeki düşüşün "boyutu", Fed Başkanı Jerome Powell'ın Mayıs ayındaki önceki basın toplantısına nazaran tonundaki değişikliğin katılığı ve açıklamadaki niteliksiz "uygun olarak harekete geçilecek" söylemi olduğunu kaydettiler.

Notta, temel tahminin Fed'in Temmuz ayında 50 baz puandan ziyade 25 baz puan indirime gidebileceği, daha büyük çaplı bir indirimin ise ekonomik resesyon riski için saklı tutulduğu şeklinde olduğu belirtildi. Ancak Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) katılımcılarının tahvil piyasası beklentilerinden görünürde artan bir şekilde etkilenmeleri ile birlikte, bu durumun daha büyük bir indirimi destekleyebileceği vurgulandı.

https://www.bloomberght.com/goldman-...-gider-2226511
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Güvercin Fed gelişen piyasa varlıklarında ralliye neden olabilirGüvercin Fed gelişen piyasa varlıklarında ralliye neden olabilir Fed'in son toplantısındaki güvercin tonu gelişen piyasa merkez bankaların faiz indirmesine ve bu piyasaların varlıklarında yükselişe yol açabilir 20 Haziran 2019 Perşembe, 09:09 Güncelleme: 20 Haziran 2019 Perşembe, 09:16
    Fed'in son politika toplantısının açıklamasındaki güvercin ton, analistler ve traderlara göre, muhtemelen gelişen piyasa merkez bankaların faiz indirimlerine ve buna bağlı olarak bu piyasa varlıklarında ralliye neden olabilir, ancak bu varlıklardaki sürdürülebilir yükseliş ihtimali, süregelen ticaret gerilimlerinden dolayı düşük.

Tayvan doları ve Güney Kore wonu Perşembe günü gelişen piyasa paralarındaki yükselişlere öncülük etti. Gelişen piyasa paralarını içeren MSCI endeksi Singapur saati ile 10:40'ta yüzde 0.4 yukarıdaydı ve yükselişini üçüncü güne taşıdı. MSCI'ın gelişen piyasa hisse senedi göstergesi yüzde 0.6 tırmandı ve altı haftayı aşkın sürenin en yüksek seviyesine çıktı.

Filipinler ve Endonezya merkez bankaları Perşembe günü para politikası kararlarını açıklayacak. Ekonomistler Filipinler Merkez Bankası'nın gösterge faizi 25 baz puan düşürerek yüzde 4.25 seviyesine indirmesini, Endonezya Merkez Bankası'nın ise politika faizini değiştirmeyerek yüzde 6'da tutmasını bekliyor.

Tokyo'da SBI Securities Co.'dan Tsutomu Soma, "Bazı gelişen ekonomi merkez bankaları, Fed'in faiz artırımına gittiği dönemde, paralarını korumak için faiz artırmak zorunda kalmışlardı. Şimdi bu baskı önemli ölçüde azaldı ve bu durum gelişen ülke paraları için olumlu bir gelişme" dedi ve "Bu nedenle, halihazırda faiz indirimine gitmiş bazı Asya merkez bankaları, ekonomilerine destek için gerekli görürse, faizi daha da düşürebilir" değerlendirmesinde bulundu.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. yabancılar agresif alımlar yapmadan toplamaya devam ediyorlar...artık döviz düşmeye başlıyor faizler de inmeye başlayacak..artık çiftçi kredilere daha kolay ulaşabilecek..satışların bundan sonra giderek artması gerekiyor...

30 dolar zirvesi ve tl bazlı 75 lik zirvelerden düşen traktörde artık süreç tersine işleyecek..yani gittikçe çıkmasını bekliyorum...hurda teşviği de gelirse bizim için piyango olur...ileride ankaradaki fabrikasından taşınır ise üzerine bir piyango daha alırız...bence çok uzun beklemeye layık bir hisse...

tabi layıktır ama kime ne kadar nasip olur bilemeyiz...hele ki bana bilmiyorum..sabır ettikçe kazanacağımı biliyorum ama ne kadar sabır edeceğim onu hiç bilmiyorum...

aslında tamamen takip etmeyip normal işimize odaklanmamız lazım..al unut modundadır..tam emeklilik hissesi...

4. geçmişte hisse başına 4-5 tl temettü vermiş...şu anda benim 3 800 adet hissem var...gelecekte yine o miktarda temettü vermeye başlarsa bana yıllıkta 19 bin tl gelir getirir...aylık bazda 1 583 tl...neredeyse bir maaş kadar...

tabi geçmişte 2017 yıllarınca en yüksek temettü oranını verdiğini hatırlıyorum...aradan şu ana kadar 2 yıl geçmiş dolar almış başını gitmiş tabi traktör fiyatları da o şekilde artmış..bu yüzden de geçmişteki kar marjlarını yaparsa kar miktarları da artacak..o vakit de hesapladığımız temettü miktarları da artacak...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçmişte hisse başına 4-5 bin tl temettü vermiş...şu anda benim 3 800 adet hissem var...gelecekte yine o miktarda temettü vermeye başlarsa bana yıllıkta 19 bin tl gelir getirir...aylık bazda 1 583 tl...neredeyse bir maaş kadar...

tabi geçmişte 2017 yıllarınca en yüksek temettü oranını verdiğini hatırlıyorum...aradan şu ana kadar 2 yıl geçmiş dolar almış başını gitmiş tabi traktör fiyatları da o şekilde artmış..bu yüzden de geçmişteki kar marjlarını yaparsa kar miktarları da artacak..o vakit de hesapladığımız temettü miktarları da artacak...
    Keko kardeşim ben sana Ne dedim... kafana göre takıl ama fazla s.... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Keko kardeşim ben sana Ne dedim... kafana göre takıl ama fazla s.... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    dostum topik de öyle ölü modunda olmasın...zaman zaman burada dertleşelim..yoksa çekilmez topik...ben yorumlarımı azaltacağım ama sonradan burası çok sıkıcı olur...demedi demeyin...yalnız hissemiz çıkışına devam edecek..durmak yok yola devam..

7. ağzıma zincir vuruyorum...çok nadir konuşacam artık... ( verdiğim rahatsızlıktan ötürü..)

8. Umarım artık 2x lu rakamları görmeyiz...masallah diyelim.

Sayfa 339/829 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •