Sayfa 339/999 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Trollere giydiyorsunuz eyvallah, peki sabah akşam sırf hislerine göre dolar alın diye çığıranlara neden tepki yok ? Bence onlarda trol. Hem de daha tehlikeli trol, diğerini biliyoruz adamların fikri sabit ama bu modern troller dolar alın diyerek sanıyorlar ki herkes dolar alarak yükseltir, kendilerinde olan ve zarar yazanları iteleriz diyorlar.

Benim şu an 7,5 lira maliyeti bulan dövizim var. Yükselsinde kurtulayım, zararım bitsin diye düşünerek buraya hergün yükselecek alın, kaçırmayın fırsatı mı demem gerek. Ne gerek var, zaten ne olacaksa olacak, biz her türlü savruluruz. Önemli olan savrulurken sağı solu yıkmayalım. Bütün ürünler birbirine nasılsa yakınsar. İner de çıkar. Önemli olan erdemli bir hayat sürmektir.
    Sayın Üye,eminim bazı günlerde bu konu başlığına girmeyi unuttunuz veya gözden kaçırdınız,başta Bora Bey olmak üzere,şu an yazmasa da Sayın Enki ,ben ve bazı arkadaşlar devamlı bu tipleride uyardık,hatta bir tanesi geçen sene bana bulaşmaya kalktı,ne oldu dolar 7.20 den düşünce kayboldular,haklısınız ters trollerde var ama emin olun uyarı daima yapıldı..

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Üye,eminim bazı günlerde bu konu başlığına girmeyi unuttunuz veya gözden kaçırdınız,başta Bora Bey olmak üzere,şu an yazmasa da Sayın Enki ,ben ve bazı arkadaşlar devamlı bu tipleride uyardık,hatta bir tanesi geçen sene bana bulaşmaya kalktı,ne oldu dolar 7.20 den düşünce kayboldular,haklısınız ters trollerde var ama emin olun uyarı daima yapıldı..
    Ben bunu bildiğim için deşifre ettiğim için paylaştım .

İki türlüsü de zararlı kişiler

3. En kötü durumda, herhalde bu yılların trendini devam ettirir.
    Bu işten anlayan üstadlar, doğru mudur trend çizgim?

4. Güncelleme: Dolar üst üste dört gündür 200 ÜHO'nın altında kapanış yapıyor. Şu anki 5,4850 200 ÜHO'nın %1,6 altında. 2016 ve 2017 ihlallerinde 200 günlük ortalamanın %2-2,5 altı görülmüş ardından yukarı yönelmişti. Şu anki 200 ÜHO nın %2 altı 5,4640, %2,5 altı 5,4360....

Sanki 2016 ve 2017 ihlallerine benzer bir seyir izliyoruz. Ancak.... 5,40 ın altında iki üç kapanış bizi farklı bir noktaya sürükleyebilir. Teknik analiz bu önemli destekten Dolar alınmayı önerir ama 5,40 ın altındaki kapanışlarda da stop-loss u önerir.

kaynak;

https://twitter.com/ercangocmen/stat...84999406592005

mantıklı bir analiz
    ?

5. Doların düşmesi, hisse senedinin düşmesi kadar üzmüyor beni.

Şu ana kadar 30 kuruş düştü, hiç bir üzüntüm yok, ancak aldığım hisse maaliyetimin 30 kuruş altın düşseydi, ' kim bilir ne zaman yükselir ' diye üzülürdüm.

Dolar bir para, nakit ve çok likit.

Bazen bazı hisseler inanılmaz noktaya düşer, bozar doları 5 dk içinde alırısın istediğin hisseyi.

Belki bu nedenledir.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    gecen sene asgari ücret 1600 tl idi sanırım.. simdi net 2000 tl.. ama işverene maliyeti 3000 tl civarı..

neyse.. dolar/tl 'yi 5.0 seviyesine getirirlerse dolar cinsinden asgari ücret emsallere göre daha da pahalı hale gelecektir.. o seviyelere getiremezler.. ihracatı batırırlar, işşizlik daha da artar.. ayrıca dolarizasyonu daha da arttırırlar.. şu anda korkutmaya çalışıyorlar.. ama halk bu kez daha bilinçli.. o yüzden çıldırdılar.. organize bir medya dili ile halka bu dolarları bozdurmaya çalışıyorlar.. çırpınsınlar ama önemli bir çözülme olacağını sanmıyorum..

büyük günahları var.. ülkeyi kurumlarını ve ekonomik yapısını berbat hale getirdiler.. tv lerde herkes "güven yok" diyor ve kesiyor.. gerçeği söylemiyorlar.. güven yok.. zira tek adamlığa dayalı despotik ucube vesayet sistemine güven yok.. bunu söyleyemiyorlar..
    +1
    Troller çıldırmak üzere. Bu kadar manipülasyona rağmen döviz satışı yok.
    Kimsenin satmaya niyeti de yok.
    Ulen size bu fiyatlardan tek cent yok.

7. ABD doları karşısında değer kaybeden Avustralya doları son 10 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Çin Yuan'ı dolar karşısında son 11 yılın en düşük düzeyine geriledi.

Türk lirası son aylarda son yılların en fazla değer artışını kaydetti.

Alemin akıllısı bir biz miyiz yoksa kerizi mi desem bilemedim.

8.  Alıntı Originally Posted by cimri Yazıyı Oku
    Geçen sefer ciddi çözülme oldu tepeden inerken. Yine aynısı olacak diye bekliyorlar. Ama bu seferki algı daha farklı.

Cimri Bloomberg terminalin mi var [emoji50]

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 339/999 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •