Sayfa 339/1003 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Piyasa neşir öğrenmek gerek. Su anda alim satim fiyati ne ise doğru odur. Bir seyin fiyati on sene once elli tl şimdi ise bes tl ise ikisi de dogrudur. Alim satim yapilmissa fiyat odur. İnanip inanmamak diye birsey olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. abd tarafında da benzer bir yapı var..mesela dow yalan söylemeyi bıraktı..
    bunu niye yapıyor..çünkü borsası dürüst..insanına değer veriyor..bizdeki gibi yatırımcıya tecavüz etmiyor..
    sabaha kadar düşünüp bu yatırımcıyı nasıl beceririm demiyor..
    böyle olunca el birliği ile hareketler oluyor..sağlıklı olan bu..orasında yüksek olasılıkla 5-6 ay vade ile 36.00 ler hedef olabilir..5000 puan var..şeffaf herşey..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. bizimki 8500 ü aşağı kırmış diyor göstergeler, hırsız çoban bırak kırmayı üstüne 2200 koydu..hırsızlık burda işte..
    niye yapıyor bunu..
    HIRSIZ OLDUĞUNDAN..TRENDMİŞ..ZIKTİR
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Silkelemeseler bari.

Kerizleri Kerizleri

viop da çuvala kimi dolduruyorlar bozkurt dayııı......

6. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    2d
    Kişisel verilerinizin çalındığı haberlerini yaptığımızda hapisle karşı karşıya kalabileceğimiz bir yasa meclisten sessizce geçti.

Böyle kritik yasada CHP'den oylamaya 87, muhalefetin tamamından 166 milletvekili katılmadı.

İktidardan ise sadece 81 milletvekili katılmamış.

Siz muhalefet değilsiniz, bu ülkenin başına ne geliyorsa sizin gibi vasıfsız, iki yüzlüler yüzünden geliyor.

AK Partili ve MHP milletvekillerini en azından bu azimleri için tebrik ederim.

Bugünden sonra verinizle ilgili bir sorun yaşarsanız kendi başınasınız.

Grafik: @vekilimnet
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

.................................
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    viop da çuvala kimi dolduruyorlar bozkurt dayııı......
    Söylemem

Şaka bi yannı dayucuğum, boşver çuvalı muvalı, aptal palanın parasını ütmeye devam
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 339/1003 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •