Zaten algoritmalar üzerinden gidiyorum nasıl ufuk cikis yapmadan önce 5 dagalik minör hareket yaptıysa düşüş görmeden ya da algoritmalar sat vermeden satmam tamamen sistem mantigi olanlar kazanır ytd....
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...
dolar bazlı.
![]()
Eyvallah John galt aslında çok paylaşımım var ama artık paylaşma ya tirsar hale geldim artık bireysel takılma zamanı sanırım 3 yıldır 40 a yakın hisse aldım 2 sinden zarar ettim ufuk ve Royal neyse ki ufuk ta şuan iyi Royal kaldı ama onun zamanı var aylıklar toparladı günlükler bozuk onda da gruba birkaç paylaşım yaptım onda teknik işlemez dediler birşey demedim öyle olsun ytd...😀😀😀
Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...
Royal yaza kalmaz 4-5 kat olur. Tmsf satış süreci + Üzerindeki FETO damgasindan kurtuluş. Hali sektörü sanayii endeksinin 2 katı büyümüş durumunda. Ufuk topiginde başka hisse için yorumda bulunduğum için özür.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsaallah John galt hayırlısı bende öyle düşünüyorum ytd...tabii ev araba satipta almamak lazım hisse takip ettiysen o sayfaları anlamsisindir neyse şimdiki işimiz ufuk ozelin kapalı olmasaydi msj atacaktım Voltran grubu oluştururduk iyi olurdu tabii sen bilirsin
Evet yanlış mantık. Borsaya ayiracagin para ihtiyacın olmayan para olmalı. Ben hisse satar yeterse karıyla genelde ev alırım... İyi gün var kötü gün var. Hayat sigortası olsun diye.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri