Sayfa 34/98 İlkİlk ... 2432333435364484 ... SonSon
Arama sonucu : 779 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ISATR - İş Bankası A

1. Zaten değerli bir hisse piyasada çok az miktarda lotu var.ISATR hakettiği yeri bulacaktır umarım. ytd

2.  Alıntı Originally Posted by GÜNEŞLİGÜNLER Yazıyı Oku
    Yeni haftada ISATR nasıl bir performans sergileyecek doğrusu merak ediyorum.ytd

€œBir siyasi parti, bankacılık faaliyeti yapamaz. CHP €[emoji769]nin, Atatürk €[emoji769]ün vasiyet ettiği Türk Dil Kurumu (TDK) ve Türk Tarih Kurumuâ€[emoji769]na (TTK) payları vermemek için direndiğini biliyoruz, bunlara mahkeme tutanakları, mahkeme kararları şahit. Atatürk ün vasiyetini tam anlamıyla gerçekleştirmek için de payları bu iki kuruma vermeye yönelik ihtiyaç olduğu açık gözüküyor ama tabi Meclisâ€[emoji769]in takdirinde. Bu haber tümünü olumlu etkileyecektir

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Y.T.D değildir.

Bugün Adalet Bakanının yaptığı bu açıklamadaki Şu kritik cümle bu hisselerle ilgili çok önemli

“Bir siyasi parti, bankacılık faaliyeti yapamaz. CHP’nin, Atatürk’ün vasiyet ettiği Türk Dil Kurumu (TDK) ve Türk Tarih Kurumu’na (TTK) payları vermemek için direndiğini biliyoruz, bunlara mahkeme tutanakları, mahkeme kararları şahit. Atatürk’ün vasiyetini tam anlamıyla gerçekleştirmek için de payları bu iki kuruma vermeye yönelik ihtiyaç olduğu açık gözüküyor ama tabi Meclis’in takdirinde.â€

Ben buradan en kötü bu hisseler ile ilgili Kısıtlamaların kalkacağı sinyalini alıyorum...
    Bu bankanın üzerinde ciddi bir baskı oluşturacaktır.
    Bence bu söz bile birçok şeye yeter
    Hayırlı olsun.
    Demekki yakın zamanda da meclise gelecek

4. Bugun bir görüşme yaptım.görüşmenin içeriği su şekildeydi.dedim ki
    Başkan CHP nin isbankasindaki hisselerini devir almak icin kanun hazırlanıyor.CHP hisselerinin devri alinsada şuan hisselerin değeri sıfır. Atatürk hisseleri bırakırken isbanksinin gelirinin %10 nu 2458 adet iskura kalacak ve bunun CHP deki hisselerine karşılık pay turk tarih ve dil kurumuna verilecek demiş.ayrıca isa ve isb imtiyazlı hisselerin hakları vardı.1991 yılında yönetim kurulunun aldığı kararla bu hisselerin değeri sıfıra düşüldü ve ISC diye bi hisse çıkarıp isbankasinin bütün gelir ve yönetimi bu hisse üzerinden yapılıyor boylece devlete düşen pay hisselerinden devlet bir krs para alamıyor dedim.CHP deki hisselerin hazineye devri sorunu cozmez hisseler atatürkün vasiyetinde ki payları da alması lazim dedim.
    Bana söylenen su,kanun taslağı henuz bitmedi ben taslağı görmedim ama başkan hisselerin devrini alırsa yönetim kurulu kararıyla hisselerin gerçek haklarına kavuşturur dedi. Su anki sorun MHP destek vereceğini söyledi ama şuan isler biraz karışık.MHP meclise kanun geldiğinde evet dermi demezmi o konuda bir bilgim yok birşey de diyemem.ama meclis ten kanun geçerse başkan o isi yönetim kurulu kararıyla çözer ve hisseler eskı haklarına kavuşur dedi. Suanki sorun MHP nin destek verip vermeyeceği bu tam kesin degil dedi.belli degil dedi.
    Bu söylediklerim asla yatırım tavsiyesi değildir alin satın gibi bir tavsiye asla değildir.

5. MHP bin bu konuda destek vermeme ihtimali yok. Böyle bir ihtimal Sıfır..daha önce bu konuda kesin desteğini açıkladı.

6. Sonuçta MHP de CHP ile rakipler.
    CHP nin elinin altında böyle bir güç olmasını istemez.
    Aklın yolu bir...

Bu iş olmuştur inşallah.. Hayırlı olsun hepimize

7. ben burdan şu sonucu çıkarıyorum;

mhp kafalarındaki af kanuna ak partiden destek istiyor. eyer sen af kanununa destek verirsen bende iş bankası kanununa destek veririm.

adalet bakanının bugünkü açıklamasına göre uzlaşı bir af kanunu üzerinde açlışılıyormuş. böylece mhp ninde kabul edeceği ortayol bir af taslağı hazırlanıyormuş.

8.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    ben burdan şu sonucu çıkarıyorum;

mhp kafalarındaki af kanuna ak partiden destek istiyor. eyer sen af kanununa destek verirsen bende iş bankası kanununa destek veririm.

adalet bakanının bugünkü açıklamasına göre uzlaşı bir af kanunu üzerinde açlışılıyormuş. böylece mhp ninde kabul edeceği ortayol bir af taslağı hazırlanıyormuş.
    sen mi sattin 43 e sayin patent

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 34/98 İlkİlk ... 2432333435364484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •