Sayfa 34/855 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 265 - 272 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

2. tesekkurler sayin cefaks

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

4.  Alıntı Originally Posted by ishak1965 Yazıyı Oku
    Temelanaliz hisseden sizdemi çıktınız yoksa yorum yapmadınız

Sent from my SM-G928C using hisse.net mobile app
    Dünki pozisyonumu koruyorum. Tamda bilanço arifesinde bu durum iyi olmadı tabii. Doğanla ortak olmanın maliyeti çok pahalıya patlıyor, hepimize... Bari doğru değerleme ile yüzümüzü güldürseler...

5. Sedat Ergin'in görevden alınıp Fikret Bila'nın geleceğine ilişkin Oda TV'de haber var. Spor Bakanı ile Hande Fırat'ın bugün Hürriyet'te birlikte çektirdikleri resim var. Malum haber sayesinde olan yine bize yani ky'ye oldu. Diğer kağıtlarda kayıplar daha fazla. İnşallah tüm Doğan yatırımcıları bu olaydan en az zararla yırtar. Ben yine Mipaz'ı en şanslı görüyorum aralarında. Beklenti halen büyük oranda devam ediyor. Bugün çok az zararla kurtulmamızın sebebi de buydu diye düşünüyorum. Yarın ola hayrola. YTD.....

6. Hande firat bu haberle ödüllendirilecektir.kime yaradigini bu haberin 3 yasindaki cocuk bile anlar.yazik cok yazik.

7. Dostlarım faaliyet raporu biz mışıl mışıl uyurken yayınlanmış. Gördüğüm kadarıyla m2'si 105 TL'den değerlenmiş. Hayırlısı olsun bakalım.......

8.  Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    Dostlarım faaliyet raporu biz mışıl mışıl uyurken yayınlanmış. Gördüğüm kadarıyla m2'si 105 TL'den değerlenmiş. Hayırlısı olsun bakalım.......
    Arsamızın değeri 165.630.715 TL olarak belirlenmişken 2016 yılı SPK mevzuatına göre karımız 45 milyon tl olarak hesaplanmıştır.

Sayfa 34/855 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •