Sayfa 33/855 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 257 - 264 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. Bu arada halen tutunmaya çalışıyor. Sanıyorum bilanço beklentisi ile. Yoksa salsa çoktan salardı. Zaten primli bir hisse......

2. Hedef haberi bahane edip ky yi şutlamak şahsi fikrim bu akşamı ve sabahı bekleyin derim

Sent from my SM-G928C using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by ishak1965 Yazıyı Oku
    Öngörümü yazdim hocam zaten detaylı bilgi paylasmak sıkıntılı

Teşekkür ederim. Doğru diyorsun bende öngörü kastetmiştim. Şu anda biraz toparlar gibi. Sanıyorum bilanço beklentisi ayakta tutuyor ve çok aşağı salmak istemiyorlar. Benimki de bir öngörü. YTD.....

4.  Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Doğru diyorsun bende öngörü kastetmiştim. Şu anda biraz toparlar gibi. Sanıyorum bilanço beklentisi ayakta tutuyor ve çok aşağı salmak istemiyorlar. Benimki de bir öngörü. YTD.....
    Rica ederim birde dohol hisselerini toplayanlarda dikkat çekici

5. değerleme ile uçacak olan bir hisseyi sirkeleyecekleri yer anca burasıydı korkup zararına satış yazan olmamıştır inşallah
    bugün agresif hareketini geç gerçekleştiriyor önemli olan benim için yarın sabah
    YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by okie_dokie Yazıyı Oku
    değerleme ile uçacak olan bir hisseyi sirkeleyecekleri yer anca burasıydı korkup zararına satış yazan olmamıştır inşallah
    bugün agresif hareketini geç gerçekleştiriyor önemli olan benim için yarın sabah
    YTD.
    Hocam hisselerime tercüman oldunuz. Daha önceden de belirttiğim üzere salmak isteseler bundan daha iyi bir bahane olamazdı. Ama çok salmadılar. İnşallah dediğiniz gibi zararına satış yapan olmamıştır. Allah Doğan hissesi elinde bulundurana sabırlar versin. Önemli olan yarından sonrası.

7. Temelanaliz hisseden sizdemi çıktınız yoksa yorum yapmadınız

Sayfa 33/855 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •