Sayfa 34/385 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 265 - 272 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. [URL][http://imageshack.com/a/img924/3

2. 16 bin Lot artı kapamış takas verilerine göre.hayirlisi bugün gelen habere kafam takıldı sermaye tavanını neden artırma gereği hissettiler acaba .Zaten sermaye 31m sermaye tavanını 150m çıkaracak ne olabilirki.yillik geçmiş dönem karlarindan verilen bedelsiz belli iken.sermayenin 5 katı sermaye tabanı başvurusu açıkçası düşündürüyor.gelecek yillarda nasip olursa ne olabileceğini yasarsak görürüz.herkese iyi kandiller.y.t.d.

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    16 bin Lot artı kapamış takas verilerine göre.hayirlisi bugün gelen habere kafam takıldı sermaye tavanını neden artırma gereği hissettiler acaba .Zaten sermaye 31m sermaye tavanını 150m çıkaracak ne olabilirki.yillik geçmiş dönem karlarindan verilen bedelsiz belli iken.sermayenin 5 katı sermaye tabanı başvurusu açıkçası düşündürüyor.gelecek yillarda nasip olursa ne olabileceğini yasarsak görürüz.herkese iyi kandiller.y.t.d.

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sermaye tavanı sanırım 4 yada 5 yıllıgına bildirmek zorundasınız ve süresi bitiminde yenilemelisiniz diye biliyorum.önceki sermaye tavanının süresi doldugundan ve önümüzdeki yıllardada sermaye tavanıyla birdaha uğraşmamak için çıkarmışlar bence ben prosedür gözüyle. bakıyorum. ayrıca sermaye tavanını yükseltmek için dahaönceden başvurmuşlardı sanırım spk tarafıından sermaye tavanıartışı kabul edildi. yeni bir haber değil.

4. Sermaye tavanını yükseltmek iyi bir seydir. Şirket büyüyor güçleniyor demektir. Bir sorun yok... Ziraat sürekli topluyor. Umarım bu ara yukarı bir Hareket gelir...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 34/385 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •