Sayfa 34/701 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Hangi zirve birader. Kağıt aylarca 14 15 bandında debelendi. Max gördüğü yerler 19lar. Haberin geldiği gün kapanış 17.33. Ben bu tabloda zirve göremiyorum. Ama bundan sonrası için zirve bekliyorum. 22 23 bandı benim icin hedeftir. Öyle afaki değil ama gerçekçi hedefim o. 3 aydır defalarca trade ettim bu kâğıtta. O hedefe giderken de edeceğim o ayrı.
    Yasa gör kardeş 2 hafta önce piyasanın ABD secimleri nedeniyle bozacagini yazdım yazı eski topikte kalmış temkinli olun 18 net stop dedik herkes kendi riskini alsın

2. Twitter da Şerafettin de satmış olabilirim gibi abuk subuk şeyler yazmış Şerafettin lede olmuyor gördüğünuz gibi BIST kumarhanesine hoş geldiniz sıkmayın canınızı bizde çok yaşadık zamaninda zamanla gecer

Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Zirve demişken gyo larin grafiklerine bir bakin derim. Cogu yil icinde Nisan ortalamalarinin iki katını görmüşler. Zirve yapmislar Ornek trgyo, ozkgyo. Bizimki ise yuzde 50 prim yapmis en cok. Finansallarina karşılaştırmalı bakildiginda bizimkinin çok daha iyi durumda olduğu da aşikar. Tek sorun bizim sirket yapısının muhafazakar olmasi. Yatırıma yönelik haberlerin gelmesi kağıdın çok daha yukarıları hedeflemesine olanak verecek. Benim soyledigim hedef muhafazakarlığınin devamı halinde gelmesi gereken normal değerler.
    Ayrıca kağıdın bedelsiz potansiyelini de unutmamak gerek. Bir önceki kurul kararında da gk yapmaya gerek kalmadan buna karar verilebileceği söylendi.
    KLGYO 2 TL lerden alım şansı verdi. 5 ila 8 arası çıktım gittiği yer belli.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4. Bilançoyu kâr i ne zamana kadar görmezden gelebilecekler merak ediyorum. Yakinda tüm borsa yatırımcısı koşa koşa algyo almaya gelecek. Robotlar sel altinda kalacak

5. Sn armada. Borsada işlem yapan bilinçli yatırımcı belli ayların ayı ayları belli ayların boğa ayları olduğunu bilir. Ben de kasım ayının aşağı yönlü olacağını düşünenlerdenim. Fakat düşüşlerde de belli kağıtlar önden gider belli kağıtlar yatay kalır bazı kağıtlar ise artar. Bunu siz de iyi bilirsiniz. Bakınız bugün takibimdeki deva holding, tskb gibi kagitlar arti kapadilar. Ereğli yatay kaldı. Algyo yüzde 5 düştü fakat trgyo taban yaptı. Her kağıdın hikayesi farklı düşüşlerde de çıkışlarda da farklı davranışlar sergiler. Ben Algyo 'nun bugünkü düşüşünden sonra bilanco etkisiyle yarın tepki vereceğini vep iyi bir artı yapacağını düşünüyorum. Piyasada para bol ve boyle kirmizi gunlerde gidecek yer arar. Bu bilancoda adresi gosteriyor. Bakalim yarın ola hayrola. Endekse gelince de aynını düşünüyorum yarin öbür gün oraya da bir tepki gelmeli. Bizim borsanın geçmiş hareketleri bana bunu söylüyor. Hadi biraz daha abartayim. Algyo bu hafta tavan olabilir diyeyim. Bakalim olacak mi yaşayıp göreceğiz. Yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir yatırım tavsiyesi olamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Bilançoyu kâr i ne zamana kadar görmezden gelebilecekler merak ediyorum. Yakinda tüm borsa yatırımcısı koşa koşa algyo almaya gelecek. Robotlar sel altinda kalacak
    En gerçek ve net cevap vatandaş gelmeye başladı gelecekte gelende zaten bir aşkla bağlanıyor robot ne bk yiyecek ozaman

7. Tivıtır,investing ve hissenette hiçbir zaman konuşulmadığı kadar algyo konuşuluyor bu saatten sonra önüne geçeceklerini sanmıyorum.Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.

Sayfa 34/701 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •