Acı patlıcanı kırağı çalmaz derler ayrıca ben eski toprağım evet covid 19'a yakalandım ama sadece 2 gün süren orta şiddetteki belirtilerden sonra atlattım (ki bu belirtiler de ancak daha sonraları aslında bu kadar yüksek dozda kullanılmasının çok da anlamlı olmadığı anlaşılan Favipiravir adlı anti viral hapı içmeye başladıktan sonra oluştu ve geçti) Ama tam da bu 2 günlük belirti döneminde majör bir hata yaparak ertesi gün yerine koymak üzere elimdeki tüm GARAN'ları üstelikte 5.50 civarı bir fiyatla sattım (tarih 10 - 12 Nisan 2021 arası ) oysa kendime bu hisse 9 TL oluncaya kadar satmama sözü vermiştim. Her neyse, biraz prim elde edip fiyat farkını kapatayım diye Odaş'a girdim ama ne giriş arka arkaya 5 taban filan 1 yıl bu hissede hapis kaldım ama başlangıç lot rakamımı yaklaşık 4 katına çıkararak bekledim (üstelikte % 100 kredi kullanarak ) ve hisse sadece 1 ay içerisinde 1.34 - 2.69 hareketini yapınca bu kez öz kaynağıma göre hatırı sayılır bir karla 2.40-2.45 bandında bu hisseyle vedalaşıp Akbank'a geçtim ama burada da düşüşe yakalandım ve zarardayım. Öte yandan artık alınmaz çok yükseldi dediğim Garanti Bankasının KAP haberlerini okumuyordum ama BBVA'nın gönüllü pay alım meselesini tabii yüzeysel olarak duymuştum. Ama dün zahmet edip okuyunca BBVA'nın oluşturduğu bir çıkış stratejisi (exit strategy) çerçevesinde GARAN'ı ya kottan çıkarmak ya da % 100 oranda birilerine satmak üzere pay alımı girişimini başlattığını düşündüm ve herkes yangın Ömer vaziyetinde satarken ben 14.98-14.99 fiyatla bir miktar GARAN aldım eğer zararda olmasaydım tüm portföyümü buraya park edebilirdim ama Akbank'taki zararım ve bu hissenin anlamsız bir şekilde düşmüş olması nedeniyle bunu yapamadım.
Bu arada burası(hisse net) eskisi gibi değil, çok ıssız ve ben de daha çok investing.com da yazıyorum (oradaki kullanıcı adım "PersonalOpinion" ve eğer aynı minvaldeki mesajları oradaki hisse başlıklarında da görürseniz şaşırmayın)
Görüşmediğimiz dönemin kısa özeti böyle. Umarım siz de bu zor pandemi dönemini maddi ve manevi olarak sıkıntısız ve kayıpsız atlatmışsınızdır.
İçeriğindeki hisse isimlerine ve aldım sattım sözlerine atfen yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri