Sayfa 34/993 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Şişman kadının sahneye çıkma sırası...sahne arkasında arıyorlar, mesaiye gelmemiş galiba, paspasçıyı çıkarmaya çalışıyorlar yerine sen yaparsın edersin abla diye, abla da ben galabalık garşısında gonuşamam diye direniyor...Az sonra...YTD (Yarına kadar vakti var, yarın olunca gül tükendi ben tükendim vaaaiiiiiyyy)

Herkeşin haracını yiyen Ağır abi, kuşağında soktu mu dönmeyen cinsinden Şam çeliği bıçağı ile yavaş yavaş avluda volta atıyordu, bunu durduracak bir Tatar bekleniyordu, amma velakin devir değişmişti, bir çekçekli valiz dolusu parayla satın alınmıştı Tatar şu an Kıprıs'ta gül yağıyla 'maşaz' yaptırıyor ve ula aklıma sıçayum boşi boşina adam doğramışuk yıllarca yatmışuk diyordu...YTD

Dxy de düşüş olacak diye düşünüyorum.bizde dolar assagi.

4. QUOTE=blue70;6039014]Dxy de düşüş olacak diye düşünüyorum.bizde dolar assagi.[/QUOTE

Dxy ile mi yükseldik ki Dxy ile düselim.. ayin 27 sinden beri dxy sekilden sekile girdi ne oldu ki ,graf sabite bagladi..Graf biraz asagi gelmis, tv yi acinca uyandim , gercekten inanılmaz ya ...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Hukuk / guguk

Mühürlenen Sinpaşâ€™da çalışmalara karşı çıkan çevrecilere gözaltı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde mahkeme kararıyla durdurulan inşaatın devam etmemesi için dün gece nöbet tutan çevreciler bugün öğle saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Birileri de sınırlarımızdan kuş uçurtulmadığını iddia ediyordu...

Avrupa yerine Marmaris’in ortasına bırakılan göçmenlerin şoke eden görüntüsü

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Yarın düzenlenecek 'muhtemel' cenaze törenlerinin sönük geçmemesi için kilise çocuk korosu şimdiden yaz tatili matili demeyip mesaiye çağrılmışlar ve prova yaptırmaya başlamışlardı.

Oxford yöresinden Berber İsmail in bestelediği Agnus Dei

8.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Hatta bunu duyan Biden da demiş ki:"halkımızdan 2023 yaz aylarina kadar sabir rica ediyoruz, yüzde 9a cikan enflasyon da zaten Tanridan kaynakli"
    %9 enflasyon ile sokakta çok rahat geziyorum da der der yani

Sayfa 34/993 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •