Sayfa 340/652 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. patonlar güven vermiyor ve hasisler...yoksa bu fiyatlar ucuz ...başka patronlar olsa uçurabilirlerdi

2. bencede 40 falan uçmayın gereksiz beklenti yaratmayın sonra kar beklediğimiz normallerde geliyor uçmadı kaçmadı diye birdaha şelale yiyoruz bırakalım uyuz eşşekliğine devam etsin.

3. bu kağıdın 2 lere gitmesi lazım bu karla..kağıt toplayamadılar herhalde..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Şebekenin toplamak gibi bir sorunu yok onlar ky nın direncini kırıp verdikleriyle yetinmesini istiyorlar uzun vadede bedava kredi kullanmak gibi yıllarca uyguladıkları bir politika var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by MOONWALKER Yazıyı Oku
    Şebekenin toplamak gibi bir sorunu yok onlar ky nın direncini kırıp verdikleriyle yetinmesini istiyorlar uzun vadede bedava kredi kullanmak gibi yıllarca uyguladıkları bir politika var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    eskiden 1,70 lerden verip 1,40-1,50 aralıklarından yerine koymayı tercih ediyorlardı ama artık 1,67-1,70 aralıklarından yerine koymayı tercih ediyorlar...artık ky çok da aşağı verme taraftarı değil...tabi böyle olunca da oyunları bozuluyor...güzel bilanço gelirse hissenin agresifleşmesini bekliyorum...artık piyasada çok da alınabilecek hisse kalmadı...bir çoğu çok yükseklere çıktı...ederini bulmayan nadir hisse kaldı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by Mcgogo Yazıyı Oku
    9 aylıkta 235 milyon cirosunun 155'i gentasdan kalan 80 milyon ise bağlı ortaklardan gelmiş.vergi dairesine beyan edilen gelir tablosunda gentasdan salt cirosu 217 milyon açıklanmış.üzerine 9 aylıkta 80 milyon bağlı ortaklıklardan gelen rakamı ilave edersek yıllık ciro en kötü ihtimalle kabaca 300 milyonu vuracaktır.son 3 ay için bağlı ortaklardan '0" etki hesaplıyorum.onlardan da en az 25 milyon gelse yıllık cirosu 320 milyon ve üzerine bile ulaşabilecek durumdadır. Konsolide net karı da en az 40 bekliyorum.umarım yanılmam.özetle hisselerinize sahip çıkınız.yatırım tavsiyesi değildir.
    bu miktar çok fazla dostum...ama olursa olur neden olmasın...borsada olmayacak çok şey sonradan olmuştur...

bazı ky arkadaşlar sermayesi kadar kar yapabilen şirketin borsadaki fiyatı 10 tl olması gerekiyor diyorlardı...kimisi de borsadaki değeri yaptığı yıllık cirosu kadar olmalı diye kısaca tarifler üretmişlerdi...konsolide bilanço da açıklansa ve her şey net olarak görebilesek iyi olacak..sonradan yorumlarını birlikte yaparız..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Arkadaşlar 2017 yıllık ta ;Gentaş Kimya da 34.000.000, Genpaz da 1.750.000 , Gentaş Orman A.Ş de 3.000.000 TL kar. 5K Yüzey A.ş. de 1.650.000 TL zarar BEKLİYORUM.Gentaş ın kendisi de geçici de 26 milyon civarı kar bildirmişti zaten. Buradan yıllık kar için bir rakam kafalarda oluşabilir. Yurt dışındaki firma için bir malumatım yok.YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by FERİKÖY Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 2017 yıllık ta ;Gentaş Kimya da 34.000.000, Genpaz da 1.750.000 , Gentaş Orman A.Ş de 3.000.000 TL kar. 5K Yüzey A.ş. de 1.650.000 TL zarar BEKLİYORUM.Gentaş ın kendisi de geçici de 26 milyon civarı kar bildirmişti zaten. Buradan yıllık kar için bir rakam kafalarda oluşabilir. Yurt dışındaki firma için bir malumatım yok.YTD.
    nette toplamda ne kadar ediyor senin hesaba göre dostum...??

Sayfa 340/652 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •