12 nisana 9 is gunu kaldi.
???????????????????????
12 nisana 9 is gunu kaldi.
???????????????????????
hayal kuranin tabani yok ya.............
yarindan itibaren 9 is gunu boyunca tavan yapsa sonuc 10.53 tl.
ya arkadaş, hisseye aşık olanı gördükte, böylesi görülmedi)) hayaller dünyası 10 nisana kadar ne yaparsa yapacak bişey yapacağıda yok, adam olacak çocuk çoktan belli ederdi
bende kinaye yapiyorum ne aski boka batirdi .bekliyoruz. sagir dilsiz kor hisse.2.9x tl ortalama ile bekliyorum.
Günlük,150 200 TL .kazanmak için yapmadıkları cambazlık yok,bu Rus çocuklarının..
Meksa, iş, gedik, kimse bunlar.. o Rus çocukları, kendilerini
Bilir
kimseyi suclamiyorum tek hatali kisi benim.zamaninda stop olmayinca boyle olunuyor .bakip ibret alin. kol mu kesilliyor bacak mi geregini yapmak gerekiyormus.bilemedik.simdide cenemize vurdu
Helal olsun la hisseyle uğraşanlar küfür yediniz yarabbi şükür diyorsunuz sizin kadar pişkin ****** tahta yapıcısı görmedim. İnsanlara kafayı yedirdiniz az kaldı. Fabrikaya gidip el koyalım mı)))
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Bu hisse 10 nisan günü bile artmaz her gün düşen hisseden ne bekliyoruz ki olumlu hiçbşrseye tepki vermeyen hisse bu milyon lotları artık hangi münasip yerlerine sokacaklarsa ben bilmiyorum şirket sahibi bile 30 bin lot satıyorsa almak yerine nasıl şirket yönetiyorlar anlamış değilim zaten 3.28 ortalamayla 2250000 bin hisseyi de ortağın biri sattı ondan beri iflah olmuyor hisse yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri