Sayfa 340/1005 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Viop LVİ

anayasa diyorsak var bi bildiğimiz..

ne fatih ne başkası..

benden önce konuya en küçük değinmediler bile.

ilk kez bugün çıktı.

bzi aylardır yazıyok

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Memed abi gitmesin. Çok karışır ortalık
    Takılıyoz falan ama onun yerine başka adam bulma şansımız da yok..
    Nebati boşta, geri gelir falan Allah muhafaza
    elbette karışır bencede kalmalı... ama şimşek tavşan çıkaracak biri değilki.

sadece matematik olarak yapılması gerekli neyse onu yapıyor. ama şimşekle düzelecek bir durumda da değiliz

geçti o günler.

en azından nass ekonomisini bitirdi. o bile büyük başarı

sorun derinlerde hocam.. hak hukuk adalet kurumların bağımsızlığı vs bunlar tesis edilmediği sürece.

mehdiyi getir bişey yapamaz

tabi şu da var.. yandaş kanallar faturayı reyise kesmiyor.

bu şu anlama geliyor fatura başkalarına kesilecek.. isimlerde az çok bellidir.

halbuki reyiz bizzat sorumlu.

3. Sayın Emlak ismi lazım değil vatandaşın biri vardı T. İş bankasına el koydular koyacak dedi yıllarca hisse çarpı 15 yaptı....

Böyle sattıracak sebep bulamadıkça ısıttı ısıttı yedirdi gariban küçük yatırımcıya. Sonra o yatırımcı dostu biz Troll olduk.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Emlak ismi lazım değil vatandaşın biri vardı T. İş bankasına el koydular koyacak dedi yıllarca hisse çarpı 15 yaptı....

Böyle sattıracak sebep bulamadıkça ısıttı ısıttı yedirdi gariban küçük yatırımcıya. Sonra o yatırımcı dostu biz Troll olduk.
    ben bist açısından konuşmuyorum genel gözlem.

hisseler ne olur olmaz işin o tarafında değilim. işin o tarafında olsam trilc da malak gibi bekliyor olmazdım

şimşek 1 senedir var..

gitmediği ülke kalmadı.

düzelen ne ? son gelen enflasyon.. dahada kötüleşmişiz.

hiç...yani

demekki keramet kişilerde değil.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben bist açısından konuşmuyorum genel gözlem.

hisseler ne olur olmaz işin o tarafında değilim. işin o tarafında olsam trilc da malak gibi bekliyor olmazdım

Boşver bu ara herkesin malak gibi beklediği hisseler var.Bu piyasada olmaması için piyasada olunmaması lazım sıkma canını.

Ama o dediğin iş işler düze çıkmadan olursa en önce en tepedeki altta kalır. öyle bir şansı yok yani o yüzden rahat ol.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

fahrettin altun ne alaka diyen olursada..

iletişim .. hali ile tv de pazarlama ağırlanan konuklar..

ve tabiki dev reklam kampanyaları ve anket çalışmaları direkt bu başkanlığa hali ile bu isime bağlı.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şimşek 1 senedir var..

gitmediği ülke kalmadı.

düzelen ne ? son gelen enflasyon.. dahada kötüleşmişiz.

hiç...yani

demekki keramet kişilerde değil.
    Düzelemeyen tek şey Enflasyon ona da sıra gelir.Cari açık olmak üzere düzelen çok şey var. Hadi onu da geçtim. Adamlar ekim gibi bir bugün kü kadar ISCTr yi tedavülden kaldırmışlardı. Dervişte işin sonunu görmek nasip olmadı ama doğru şeyler yaptı.bence şu anda doğru şeyler yapılıyor.Ama o kadar yanlış bir yol gidil di ki biraz zaman alacak. herkese iyi geceler

Sayfa 340/1005 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •