Sayfa 340/569 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tamam ulan seni mi kıracam... doğaya tabıyom. ikinci hayatımda kaplan olarak geri döncem.
    Puahahahhahsh
    Sinek olarak göndereceklermiş seni
    Hamdım Piştim Yandım

Ünlü filozof ve düşünür sn bb79 ne demiş

Varlığımdan öncesini bilmiyordum ki
    Yokluğumdan sonrasını bileyim
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Matriks'e vurgu gibi olacak ama...
    Ben eninde sonunda, organ ve hatta salgıları için "insan tarlaları" olacağını düşünüyorum.
    Düşünsene 300-500 milyor USD servetin var, alerjiden, efenim bir "salgı"nın yokluğundan veya bir organ yetmezliğinden ölüyorsun.

Lan, şimdi arasan bulursun 10.000 USD veya daha azına organı, kanı, salgısı için çoluğunu, çocuğunu satacak adam-kadın.
    Zamanı gelince bu işler "düzene" girecektir. Zaten robotlar da üretimi alıyor, maraba ihtiyacı da azaldı...
    Beyin ölüyor hocam, onu yedeği yok, onı yaparlarsa, belki oda belki,

Yaşayıp napıcaz yaw, ben en çok ,nasıl fosil olup, arabanın deposunda yanmayı bekliyecekmiyiz,merak ediyorum

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Beyin ölüyor hocam, onu yedeği yok, onı yaparlarsa, belki oda belki,

Yaşayıp napıcaz yaw, ben en çok ,nasıl fosil olup, arabanın deposunda yanmayı bekliyecekmiyiz,merak ediyorum
    Beyin de hücre yenilenmesine bağlı olarak ölüyor. Diğer tüm organlar gibi...
    Hücre yenilenmesini çözen onu da çözer.

EK:
    İnsan ömrünü uzatan;
    Dinozor benzeri besin zincirinde insanların üzerinde yer alan canlıların yok olması
    Sosyal hayatın oluşması sonucu toplu yaşam, araç-gereç-teknoloji kull*****mı vb. idi.
    Şimdi kullandığımız araç gereçler, o kadar hızlı bir dönüşüme neden oluyor ki...

Mevcut donanımın(beden) adaptasyonu söz konusu değil.
    Bilinç denilen şey yazılım, mutluluk denilen ise bir takım hormonların salınımı...
    Koy cihaza, iklim değişikliği, hava kirliliği vb. den uzak tut.
    Hücre yenilenmesini geliştir. Ölümsüz olmaz ama... Yüzlerce yıla uzayabilir mevcut yaşam formunun ömrü.
    Tabii.. Kaynaklar sınırlı. İnsülin, dopamin, adrenalin vb... Bunların ne kadar üretilebileceği aşağı-yukarı doğum süreci sonrasında çeşitli faktörler nedeniyle sınırlı. Dışarıdan alınabilmesi bir çok sınırı aşmaya yarayabilir.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    benim shortpozlar al sat alsat kar etmeye başladı.. vaybe.

bu pozları en son stoplarım diyordum.

garanda da güzel hüblettim. bi asels kaldı.

ulan şahit...
    adam beleşten kapanman için makası kısmış.
    vade sonuna kalırsan saplayabilir makası.
    Fakir umudun ekmeği. asdasd.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bloomberg de habertürk muhabirinin dediklerine göre 2 konu varmış masada savunma ve enerji f16 modernizasyon hikayesi ve f35 ne olur dediler kongre onay vermeden olmaz diyorlarmış , enerji için işin ucu rusyadan alınan gaz hikayesine gidiyor sıvılaştırımış gaz artırımı vs ,birde 2 gündür ABD gazetelerinde çıkan haberden bahsetti Türkler üzerinde veriliyormuş haber nato ülkeleri sahasına giren rus uçakları olursa vurun deniliyormuş Türkler daha önce bunu yaptı bizde yapmalıyız hikayesi.
    ha toplantı basına kapalı ve sonra basın açıklaması olmayacak dedi büyük ihtimal uçakta veya havaalanında gelir açıklamalar bizde.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7. Forumdaki herkes bekar ellaaam. En rahat uykunun formülünü kimse bilmiyor

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bloomberg de habertürk muhabirinin dediklerine göre 2 konu varmış masada savunma ve enerji f16 modernizasyon hikayesi ve f35 ne olur dediler kongre onay vermeden olmaz diyorlarmış , enerji için işin ucu rusyadan alınan gaz hikayesine gidiyor sıvılaştırımış gaz artırımı vs ,birde 2 gündür ABD gazetelerinde çıkan haberden bahsetti Türkler üzerinde veriliyormuş haber nato ülkeleri sahasına giren rus uçakları olursa vurun deniliyormuş Türkler daha önce bunu yaptı bizde yapmalıyız hikayesi.
    ha toplantı basına kapalı ve sonra basın açıklaması olmayacak dedi büyük ihtimal uçakta veya havaalanında gelir açıklamalar bizde.

onlar bizim kadar çarkı feleklik yapabilirler mi acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 340/569 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •