Tl de kalmakdövizcilerin bayram günü bugün...
Tl de kalmakdövizcilerin bayram günü bugün...
Yıllardır Ben bu başlıkta
Negatif faizle mevduatçı soyuluyor.
Paralar mum gibi eriyor diyerek haykırdım.
Hemde Son nefesime kadar haykırdım.
CRASH Tüm HIZIYLA YOLDADIR diye.!
Sağlam ve bilinçli mevduatçı için zamanlama çok önemlidir.!
Şimdi hızla IMF nın kapısına gidiyoruz..!
Saygılar.!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
bu meshur siyah fonlu sitede az spek degil ha zırt pırt haber geciyor anında doları 0.04-0.07 yukarı atıyor tl kaybı endiseleri artırıyor diye haber anons cekti anında 4.642 den 4648 yaptı gun icinde cok kez yapıyor bunu ..belliki dolar yukselticiyle ortak calısıyor ..nerden baksan 2 ay icinde 20 kurus bu siyahlı sitenin etkisi var .
imf bu desen 40 milyar dolar gelecek diye ilk etki zaten oraları gosterir..orta uzun vadede programın basarısına gore gelecegi yer dedigim yer olabilir .gecmise bakarak tahminim bu ...akp nin ilk yıllarında program uygulandıgında tl kral dı dolar yeinde sayıyordu sanıyorum 1.30-1.40 arasında cok zaman kaldı ...bakalım ben hala faiz artacagını dusunuyorum 25 yıldır olan sey yine aynı sey ...farkı gecmiste develusayonlar ve faiz patlaması 1 gunde oldu ...simdi zamana yayılı develuasyon 2.5 ayda %25 deger kaybı..sanırım %15 i son 1 ay gibi birsey ..403 e kadar inmisti ordan basladı ( secim acıklandıgı gun )
Yer İmleri