Tl de kalmakdövizcilerin bayram günü bugün...
Tl de kalmakdövizcilerin bayram günü bugün...
Yýllardýr Ben bu baþlýkta
Negatif faizle mevduatçý soyuluyor.
Paralar mum gibi eriyor diyerek haykýrdým.
Hemde Son nefesime kadar haykýrdým.
CRASH Tüm HIZIYLA YOLDADIR diye.!
Saðlam ve bilinçli mevduatçý için zamanlama çok önemlidir.!
Þimdi hýzla IMF nýn kapýsýna gidiyoruz..!
Saygýlar.!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
bu meshur siyah fonlu sitede az spek degil ha zýrt pýrt haber geciyor anýnda dolarý 0.04-0.07 yukarý atýyor tl kaybý endiseleri artýrýyor diye haber anons cekti anýnda 4.642 den 4648 yaptý gun icinde cok kez yapýyor bunu ..belliki dolar yukselticiyle ortak calýsýyor ..nerden baksan 2 ay icinde 20 kurus bu siyahlý sitenin etkisi var .
imf bu desen 40 milyar dolar gelecek diye ilk etki zaten oralarý gosterir..orta uzun vadede programýn basarýsýna gore gelecegi yer dedigim yer olabilir .gecmise bakarak tahminim bu ...akp nin ilk yýllarýnda program uygulandýgýnda tl kral dý dolar yeinde sayýyordu sanýyorum 1.30-1.40 arasýnda cok zaman kaldý ...bakalým ben hala faiz artacagýný dusunuyorum 25 yýldýr olan sey yine ayný sey ...farký gecmiste develusayonlar ve faiz patlamasý 1 gunde oldu ...simdi zamana yayýlý develuasyon 2.5 ayda %25 deger kaybý..sanýrým %15 i son 1 ay gibi birsey ..403 e kadar inmisti ordan basladý ( secim acýklandýgý gun )
Yer Ýmleri