Sayfa 341/344 İlkİlk ... 241291331339340341342343 ... SonSon
Arama sonucu : 2745 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi dediğin olursa borsa uçar mı
    1...YARINKI DAVA DAN HICBIRSEY CIKMAZ....CHP mevcut yonetim devam....

2...CHP icinde cikan bu kavga....ozer beyin ekremi harcama kavgasi.....

3....KILICDAROGLUNA yapilan linc hareketi....onun ekrem i harciyacak seyleri soylemesini sagliyacak sekilde....kizdiriyorlar ki...bildiklerini soylesin....RUSVET DAVASINDA....yarinkinde degil....rusvet davasinda....hapis var...siyasetten men var...yani ekrem buharlasiyor.

yani TUNCER.....

bir TIYATORA BU.....borsayi fazla etkilemez....

chp nin chp ile kavgasi....davacilarda chp li....dava edilenlerde....sanik...ekrem....magdur kemal.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. Kuzu emmi; geçmiş sayfaları okuduğumda xbank şarampole gidiyor)) Bunun bir sebebi olmalı. Tahmininizce ne olabilir? Teşekkür ediyorum. YTD

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BANKALAR.....13 600 DELER....339 DOLAR....

onumuzdeki hafta....yuzde 14 dusup....11 600 e inecek.....kuccuk bi tepki....ve tekrar dusus....10 400 e...yuzde 23 total dusus.....

2025 SONUNDA.....GRAFDA GORULEN GAN CIZGISINA....yani 8000 endekse dusecek.....

5 inide SHORTLADIM....

Evet ? Ne oldu. Geçen seferki hürmüz işine mi döndü. ? 14.000 den 8000 e düşmesini beklediğin bankacılık endeksi ile borsada ralli beklemen de başlı başına abes idi zaten. Bu arada nasdaq da da 19.000 lerden short pozun vardı tepesine bindin!! idi ?

4. Klavuzu karga olanin. Siz bu adamin neyini dinliyorsunuz . Borsa usd bazli zaten 3 senedir dusuyor. Tl bazli 1 senedir surekli dusuyor ,

Adam 270 den 135 e gelen kocu 70 den alirim diyor .

Akli 2008 de kalmis . Bu ortam o ortam degil . Turkiyenin durumuda musait degl yabanci yok o satislari yapack

5. Guzu feci faka bastı

6. Emmin bankalar shorttan beri yüzde 15 yukarı yaptı

7. Amman Adanalım yaman Adanalım

Ertelenme!
    Sanırım kureyşanlı beklenilen teminatları vermedi!
    Betona gömecek aslında brütüs olmasın? Hemi bu sefer hocaoğlu sarılacak akşenli bir gucak da bulamayacak🙂
    Aman Adanalı yandım Adanalı

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    1...YARINKI DAVA DAN HICBIRSEY CIKMAZ....CHP mevcut yonetim devam....

2...CHP icinde cikan bu kavga....ozer beyin ekremi harcama kavgasi.....

3....KILICDAROGLUNA yapilan linc hareketi....onun ekrem i harciyacak seyleri soylemesini sagliyacak sekilde....kizdiriyorlar ki...bildiklerini soylesin....RUSVET DAVASINDA....yarinkinde degil....rusvet davasinda....hapis var...siyasetten men var...yani ekrem buharlasiyor.

yani TUNCER.....

bir TIYATORA BU.....borsayi fazla etkilemez....

chp nin chp ile kavgasi....davacilarda chp li....dava edilenlerde....sanik...ekrem....magdur kemal.
    turkiyeyi aradim....bu isle ilgili arkadaslarimla gorustum....BU SONUCA VARDIM....GECE YARISI YAZMAYI SECTIM....VE YAZDIM....anlami....ACILISTA....SHORT YONLU tum pozlari kapat demektir bu.....

KENE-1 le MALA YERLESTIM.....daha 3 kademe mal alacagim dedim....7600 ila 9800 arasi....

ilave ettim.....MALA YERLESMEK COK SANCILIDIR....iki yondede....SERT hareketler olur....

BUDA ONLARDAN BIRI....VE COK NORMALDIR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Sayfa 341/344 İlkİlk ... 241291331339340341342343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •