Sayfa 342/693 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 5543 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Binance ile işlem yapmak ile yurt dışı borsalarda işlem yapmak arasında zerre fark yok.

O para öyle veya böyle TC'deki banka hesabına geri döndüğü anda olay biter. Binance ile hesabım olduğu için biliyorum o onaysız hesap lar için minimum/maximum çekim limitleri falan hep palavra. İçeride para olsun olmasın, canlarının istediği rasgele bir anda hesabı dondurup ya pasaport scan'i gönder ya da hesabı unut diyorlar. TC'de bu işlerle uğraşanların büyük kısmı hem içerideki hem dışarıdaki borsalarda onaylı hesap kullanıyorlardır zaten. Binance bu bilgileri vermeme yolunu seçebilir o zaman da paypal'a ne olduysa o olur.

Devlet engellesin ben yine kullanırım diye düşünenler Paypal'dan hesap açmaya çalışsınlar bakalım.

Kaçak göcek belki yine açarsın ama yakalandığın anda hesaba blok gelir. (VPN kullanımını anlamak çok basit bir işlem bu arada) Bu olaydan en çok ABD vatandaşları çekiyor. Online kripto kumarhaneleri ve bir çok borsa ABD vatandaşlarını istemiyor bürokratik zorluklardan dolayı. Binance da sadece ABD vatandaşları için BinanceUSA olarak başka bir platform açmıştı yine aynı problemlerden dolayı yanlış hatırlamıyorsam. Burada çok dikkatli olunsa bile yine yukarıda dediğim noktaya geliniyor, KYC'yi çakıyorlar kafalarına esince.
    dostum bak bir cok arakdas fotona kil oluyormus, bir suru destek mesaji aldim bilgine,
    tabi senin bilecegin is ama senden rica ediyoruz , fener logosu yapsan bile raziyiz ama yeterki su kil fotoyu degis

2. midas açılmış.
    şimdilik ilk 200 kişi için.
    deneyecegim bakalım nasıl.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    allah rizasi icin su fotonu degistir, ne kadar itici bir tip ,
    Bana da cok itici geliyor o resim..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    midas açılmış.
    şimdilik ilk 200 kişi için.
    deneyecegim bakalım nasıl.
    midas'tan umutluyum. bu konu midas sayesinde daha aktif olacak bence. 25$ tek yön komisyon çeken bankalar ağlasın.

5.  Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    midas'tan umutluyum. bu konu midas sayesinde daha aktif olacak bence. 25$ tek yön komisyon çeken bankalar ağlasın.
    Kurye evrak getirecekmiş. İmza sonrası açılacakmış hesap.
    Komisyon herhalde 1.5 usd gibi birşey var. Yok demişlerdi ama varmış hesap açılınca netleşecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Bugün evrakları imzaladım midas için
    Hesabı açtılar
    Midasın denizbank usd hesabına para gönderip hemen almaya başlayabiliyorsun.

Yurtdışı için 1,5 usd komisyon var.
    Anlık göstermesi güzel
    Türk hisseleri göremedim

Komisyonsuz demişlerdi neden 1.5 usd alıyor anlamadım. Bakalım şimdilik güzel

7. Piyasa fiyatından alabiliyorsun fiyat kovalamak gerekiyor. Aynı şekilde satmak için de öyle. Arayüz sade basit

8. Midas için en olumlu taraf ise ETF alabiliyor olmak

Hisse gibi alınabiliyor.

Bu muhteşem. aldırmazlar diye düşünüyordum ama alınabiliyor

Sayfa 342/693 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz