bugün yapılan kap haberinden sonra tekrar uyarımı yapayım. ve bu son uyarımdır.
hala daha bu şirkete inan eden var ise merkezi kayıt kuruluşuna başvuru yapıldığında bu arkadaşlar çıkıp şöyle bir açıklama yapmışlardı. kap haberleri mevcut. gidin bakın kapta duruyor.
(biz o hisseleri satmayacağız, yatırım yapmak için kredi çekicez o nedenle teminat göstereceğiz) diye. milleti kekliyor. kredi çekecekmişte ona teminat gösterecekmiş. satmayacakmış. 3-4 ay içerisinde teminattan eser kalmayıp ilk partinin yarısını sattı bile. kredi çekmek için mkk ya başvurması gerekmiyordu. neyse.
sonuç adam neredeyse yarısına yakınını sattı. sırada diğer yarısı var. (ilk olarak tahta yapıcısının elindeki hisseleri satacak yıl sonuna kadar. ve ardından 2020 görüldüğünde de patron elindeki diğer hisseleri satacak)
bu açıklamaya güvenip hala bu şirketten medet uman var ise allah akıl fikir versin.
alıcı kalmadı, patron elindeki hisseleri de satıp kaçmak istiyor. bakın sene sonuna kadar satmayacağız artık. hemde mai ve tanıtek e yatırım yapıcaz. gelin hisselerimizi alın diyor. tahta yapıcısındaki hisseler biterse sene sonuna kadar önümüzdeki sene patron elinde kalan sol malları satacak.
bu da son uyarımdı.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Maliyete gelsin kaçacaz o kadar beklemeye niyetim yok zaten bilgi için sağol
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatırım tavsiyesi değildir.
%1000 dahi çıksa bu şirketin sonu hüsran. tek amaç hisseyi satıp kilidi vurmak. elinde bir bina vardı onu da sattı. şuan platürk diye bir şirkete ortal olucaz diyor. 50 bin liraya. çay ocağı açmaya kalksan 50 bin lira. en azından çay satarsınız parası peşin alırsınız öyle bir yatırım.
çok iyi niyetli söylüyorum. yürekten söylüyorum bunu. benim maliyetim biraz yüksek ama ben buradaki paramı artık boşverdim diğer hisselerde kör topal çıkartıyorum buradaki zararımı. ama bu şirketin sahibi olacak ********e daha fazla mağdur insan yem etmemek için söylüyorum bunları. gidin fabrikası olan. elinde mal olan bir şirkete yatırım yapın en azından. bu şirketin elindeki tek şey 2 masa 1 sandalye. hükümet yanlılığından ihale alıyordu o gitti. taşeron kalkınca oradan da para gelmiyor artık. akp nin kabinesinde de kendisine yer verilmedi. tanıtek, mai zamanında yapılacak olanı yapıp sattı ellerinde proje kalmadı. alzheimer için cihaz yapıp satacağız diyorlar. bahsettikleri mallar çin de 3 kuruşa satılan saçma navigasyon cihazlar.
sosyal medya da hala pazarlamaya çalışıyorlar. yapmayın etmeyin. paranıza yazık. bu ********e yedirmeyin paranızı. gidin bacası tüten şirketleri alın. hiç olmadı kendiniz yiyin.
dediğim gibi tek amacım bu ********in hissesini almayın. benim elimde var. ben gözden çıkardım onu. o ipne de satamasın. sürünsün. yok öyle hisseleri satıp kaçıp gitmek.
yatırım tavsiyesi değildir. sadece bir uyarıdır.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
artı olarak ben bunları neredeyse 1 senedir yazıyorum burada. yapmayın etmeyin diyorum. her 10 kuruş 20 kuruş arttığında beni kötü gibi göstermek isteyenler çıktı. çıkıyor işte niye yalan söylüyorsun diye.
sonuç hisse şuan 1,50 yarın 1 lira olunca da söylicem. 80 kuruş görünce de söylicem. bu şirketin yapacak işi yok. gidin çalışan şirkete yatırım yapın.
sayın batık umarım zararınızı misliyle çıkarırsınız bunu en içten dileklerimle söylüyorum. bu hisse isterse 300 lira olsun ama gidin bacası tüten şirketten stressiz %20-30 kazanın hatta mevcut durumda dolar grafiğe bakınca inanılmaz ucuz hisseler var. %20 ye 30 a tüh az kazandık ya diyeceğiniz şirketlere bile denk gelebilirsiniz. (inşallah en çok kazandıran şirketleri alırsınız) benim gerçekten tek istediğim bu ******** adama daha fazla para kaptırmasın millet. ben dediğim gibi buradaki yatırımımdan çoktan vazgeçtim. benden kazandığı parada onun birşeyine yetmez. ben buradaki zararımı diğer şirketlerde öyle veya böyle kazanıyorum zaten. amacım bu ******** elindeki hisseler ile öyle kalsın daha fazla kişiye satamasın. artık kabinede de yok. bakalım hazıra dağ dayanmaz o parayı yiyip bitirdikten sonra ne iş yapacak. bu şirketin miadı doldu. yeni bir şirket açarsa orada da aynı şeyleri yazıcam. bu adam hiç bir şeyden anlamayan kabineden aldığı güçle milleti soyarak iş yapabilen bir adamdı. ne iş yapar bilmem ama umarım 1 kuru ekmeğe muhtaç kalır. sosyal medyada kendilerine üstat diyenler pazarladı adamın ekmeğine yağ sürdüler. ben yapmayın etmeyin dedikçe kötü oldum. şimdi o üstan diyenler hepsi sus pus. yarın öbür gün tekrar bir formasyon gördüğünde paylaşacak (ki bende onları görüyorum kimse merak etmesin) millet hisseyi aldığında patron daha da satacak. satabileceği adam kalmayınca yeni bir formasyon üretiyor. neyse daha da uzatmayım. cidden umarım zararınızı misliyle çıkarırsınız. bunu gerçekten çok isterim. hepinize bol kazançlar.
Yer İmleri