Sayfa 342/677 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 5412 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Sevgili ortakların bana kızıyorsunuz ama bakın kaç gündür avazım çıktığı kadar bağırdığım ve adeta milli şirketmiş gibi bize lanse edilen ama üzerine basa basa ısrarla özel kardeşim bu adamalr hemde çok çok özel şirket dediğim baykar kendisi paylaşmış ihracattan 1.18 milyar dolar para kazandım diye.
    Yarın birgün 4. Çeyrek gelecek yıllların devi ASELSAN için bakalım ne kadar ihracat geliri var imiş göreceğiz. Hatta ne kadar net para kasaya girmiş onuda göreceğiz.
    Günlerdir ısrarla bahsettiğim nokta tamda buydu işte. Baykar ile Selçuk efendi cebini doldururken ASELSAN dolayısıyla bizler hep bakacağız. O süper işler uçuyoruz kaçıyoruz diyecek Selçuk bayraktar için sevinecek siniz ben ise kızacak hakkım haram olsun diyeceğim ısrarla.
    ASELSAN a gelince para yok ihracat yok, ARGE var selçuğa ucuza parça aksam yazılım üretimi var. Biz yatırımcıya temettü yok geri alım yok bedelsiz artırım yok.
    Vatana devlete canımız feda ama bize vatan baykar vatan Selçuk bayraktar deniliyor. Değil krdeşim değil devletin kurumu ASELSAN devlet eliyle ötekileştirliyor. Aselana yatırımcısına kapıları kapatan devlet Selçuk bayraktar a Baykara sonuna kadar kapıları açıyor. Aselsana göre minik bir kuş olan baykar 1 milyar dolar dan fazla gelir elde etmiş bakalım ASELSAN ne yapmış göreceğiz.
    Selçuk bayraktar ve baykar buradan sesleniyorum çekin ellerinizi bizlerin cüzdanalrımızdan kazandığınız para haksız para hayrını göremezsiniz emin olun

2.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Sevgili ortakların bana kızıyorsunuz ama bakın kaç gündür avazım çıktığı kadar bağırdığım ve adeta milli şirketmiş gibi bize lanse edilen ama üzerine basa basa ısrarla özel kardeşim bu adamalr hemde çok çok özel şirket dediğim baykar kendisi paylaşmış ihracattan 1.18 milyar dolar para kazandım diye.
    Yarın birgün 4. Çeyrek gelecek yıllların devi ASELSAN için bakalım ne kadar ihracat geliri var imiş göreceğiz. Hatta ne kadar net para kasaya girmiş onuda göreceğiz.
    Günlerdir ısrarla bahsettiğim nokta tamda buydu işte. Baykar ile Selçuk efendi cebini doldururken ASELSAN dolayısıyla bizler hep bakacağız. O süper işler uçuyoruz kaçıyoruz diyecek Selçuk bayraktar için sevinecek siniz ben ise kızacak hakkım haram olsun diyeceğim ısrarla.
    ASELSAN a gelince para yok ihracat yok, ARGE var selçuğa ucuza parça aksam yazılım üretimi var. Biz yatırımcıya temettü yok geri alım yok bedelsiz artırım yok.
    Vatana devlete canımız feda ama bize vatan baykar vatan Selçuk bayraktar deniliyor. Değil krdeşim değil devletin kurumu ASELSAN devlet eliyle ötekileştirliyor. Aselana yatırımcısına kapıları kapatan devlet Selçuk bayraktar a Baykara sonuna kadar kapıları açıyor. Aselsana göre minik bir kuş olan baykar 1 milyar dolar dan fazla gelir elde etmiş bakalım ASELSAN ne yapmış göreceğiz.
    Selçuk bayraktar ve baykar buradan sesleniyorum çekin ellerinizi bizlerin cüzdanalrımızdan kazandığınız para haksız para hayrını göremezsiniz emin olun
    Laga luga yapip baykarı kötüleme aselsan bir ucagin parcalarindan bir kaç adet üretir ortada uçak yoksa hiç bir işe yaramaz baykar sifirdan bir robot ucak geliştirmiş tüm bilgi birikim ile her sattigi ürün ile kendi haric aselsana tusaş a roketsan a para kazandırıyor ayrica doviz girdisi kazanıyor ulkeye faydasi var dahasi yaptiğı sihalari kar gözetmeksizin devletine veriyor daha ne yapsin bu adamlar.anlamadim nedir bu düşmanlık bu ulkeye heykel den.musluktan baska hiç bir katkisi olmayanların alkışladığı bir kitle tabiki bunları anlamayacaktir.simdi moderator beninyine engelleyecektir kesin .sanirim oda rahatsiz oluyor.

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Sayın 1. Yavuzhan bugün itibariyle bu topicte yazmayı bırakıyorum. Çünkü burada bu işler yapılırken yeri olmaması gereken konularda ısrar ediyorsun. Öyle dedik anlamadın böyle dedik anlamadın. Zamanı geldiğinde benim yapabileceğim uyarıları yapamazsan günahı vebali senin boynuna..........

En son bir ara 42 ler direnç falan diyordun hisse olmuş 65 el insaf yani hala aynı minvalde konuşmalar yapıyorsun. Bunların yeri yok bu işte.

Ha madem bu şirket BAYKAR a çalışıyor sat o zaman böyle işler yapmayan şirketler al. Satamam satmam diyorsan bu lafları etmeyi bırak sana tavsiyemdir.

Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın 1. Yavuzhan bugün itibariyle bu topicte yazmayı bırakıyorum. Çünkü burada bu işler yapılırken yeri olmaması gereken konularda ısrar ediyorsun. Öyle dedik anlamadın böyle dedik anlamadın. Zamanı geldiğinde benim yapabileceğim uyarıları yapamazsan günahı vebali senin boynuna..........

En son bir ara 42 ler direnç falan diyordun hisse olmuş 65 el insaf yani hala aynı minvalde konuşmalar yapıyorsun. Bunların yeri yok bu işte.

Ha madem bu şirket BAYKAR a çalışıyor sat o zaman böyle işler yapmayan şirketler al. Satamam satmam diyorsan bu lafları etmeyi bırak sana tavsiyemdir.

Belki de adam haklı. Başka şirketlere değil de kendine çalışsaydı aselsan şu an 65 değil 165 olabilirdi, değil mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 30 Aralık 2022 % 25,17. 2 Ocak 2023 % 24,87.
    Fark % -0,30. Hisse kapanış 64,60 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Dişçiye cevap vermeye bile lüzum yok beni bezettiği kişilere bakınca )
    Ama Lunar dostum venşm yazdıklarıma senin forumda yazmaman alakasız sen ya bende yazayım ki Forum olsun.
    Borsanın geldiği noktaya bak aselaanın geldiği noktaya bak lütfen.
    Bu Baykar yani Selçuk bayraktar yüzünden şirkete ihracat taptırılmıyır diyorum sen neden bu nefretin diyorsun.
    Adamın aldığı sıcak paraya bak aselaanın nakit ödemelerde ve alacaklarda yaşadığı sorunlara bak, sencede bir absürtkük yokmu.
    Selçuk bayraktarı kahraman ilan ediyorlar üstelik ASELSAN havelsan tusaşla bu adamı besleyerek. ASELSAN ise sadece devlete ve Baykara çalıştırılan bir hamal haline getiriliyor. Parasıda zoraki 4. Çeyreklerde ödeniyor.
    Baykarada Selçuk bayraktar a da nefretimşn sebebi elinin cüzdanıma uzanması.
    Merak etme ben ve bir kaç kişi bunları hem burada hem sosya medyan hesaplarında hemde yaıtırmcı ilişkilerinde dile getiriyor ve sizlerinde haklarınızı arıyoruz usulünce. İlk defa Haluk görgün ihracattan bahsetti sayemizde ve bunu yaparken ki beden dile rahatsızdı çünkü kendiside farkında olayın ve birileri sesini yükseltmeye başladı bu konuda.
    Sizlere tavsiyem vatan millet edebiyatı yapıldığında Rama karseşim devletimizi seviyoruz ama bu para niye hep aynı kişiye akıyor diye bazen sesli düşünün birileri rahatsız olsun

7.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    2022 yili ittibari ile endexten hala %25 asagidayiz. .. once bu farkin kapatilip yil sonu kapanisina kadar endex uzeri bir perfomansla kapatmasini bekliyorum. .

Herkese bol kazanclar.
    Bu mesajı Eylül 2022 de yazmıştım..

Bir ara -%30 civarı Endexin arkasında geride kalmamıza rağmen 2022 yılını azda olsa nihayet endex üzeri bir yıl sonu kapanışını yaptık.....2023 yılı borsa beklentileri karışık...iyi bekliyenlerde kötü bekliyenlerde var.....Ben net positivim...2023 yılında 2-3 düzeltme ile birlikte tıpkı 2022 yıllı benzeri güzel bir kapanş yapacağımızı düşünüyorum....2023 yılı Aselsan için ise açık ara Ekdeks üstü bir perfomans bekliyorum....Borsa bir giderse Aselsan pir gider....6 yıllık düeltme ve kağıt toplama süreci Kasım 2022 tarihi ittibari ile bitti..

Artık mahsulat toplama dönemine giriyoruz....Test, kalibrasyon, sertfikasyon süreci bitmek üzere olan o kadar çok sistem varki ezberden isimlerini hatırlatmak zor oluyor....Bir çok kara, hava ve deniz radar sistemler....Yine EH kara, hava ve deniz sistemleri...Savaş uçakları ve İHA lara monte edilecek yeni Podlar, Catsler, güdüm Kitleri ve EH sistemleri.....Firmanın insan kaynağı önceliği ülkenin ulusal güvenliği ve aciliyeti gereği daha çok Hava savunma, Radar ve Elektronik Harp sistemleri üzerine yoğunlaştırmışlar gibi görünüyor....Aselsan dünyadaki bir çok savunma şirketleri gibi sadece tek bir savunma sektörü ile ilgili faaliyet yürütmeyip birden çok savunma sektörü ve segmenti üzerinde faaliyetin yanında ayrıca uydu, ulaştırma, 5G, Elektrikli araç, Tıbbi görüntüleme cihazları gibi bir çok sivil teknolojik alanda bile ciddi faaliyeti olan tek şirkettir....Bu sivil teknolojik alanlarda da epey ilerleme kaydetmeyi başarmış durumda....Firma, giderek artan faaliyet ve siparişlerden kaynaklı hem dışardan hemde içerden yoğun şekilde mühendis almaya devam ediyor..

Baykar 2022 yılını sadece İHA gibi tek segment ürün üzerinden 1.18 milyar dolar gibi devasa bir ihracat başarısı yakaladı.... Üstelik Baykar mühimmat bile üretmiyor...Ana sektoru tamamen havacılık.....

Aselsan gibi hem askeri hem sivil sektörlerde onlarca kritik projesi olan bir firmanın ürün geliştirme süreçleri birbir sırayla bitirip satış aşamasına geçtiği zaman 4-5 yıl sonra Baykar firmasından daha yüksek bir ihracat başarısı yakalaiyacaktır......
    Şimdiye kadar yıllık satışlar içinde ihracat payı %5-6' yı geçmiyordu....2022 yılını toplam yıllık satışları içinde ihracat payını %11-12 bulacağını düşünüyorum.....2023 yılında ise toplam yıllık satışları içinde ihracaat payını %20'ye yaklaşmasını bekliyorum.....Benim beklentim 4-5 yıl sonra ihracaatın payının yurt içi satışlarını yakalyıp eşitlemesidir......

son olarak şunu ekliyeyim... Libya, Karabağ ve Ukrayna da Bayraktar TB2 nin efsane başarıları Dünya da Türk savunma sektörü silahlarına sağladığı güven ve prestiji reklam yolu ile yapmaya kalksanız bunu en iyimser maliyetle 10 milyar dolara bile yapamazdınız..

Herkese Bol Kazançlar...
    Son düzenleme : abartin; 03-01-2023 saat: 11:57.

8. +++ Tamamen katılıyorum.
     Alıntı Originally Posted by DİŞÇİ Yazıyı Oku
    Laga luga yapip baykarı kötüleme aselsan bir ucagin parcalarindan bir kaç adet üretir ortada uçak yoksa hiç bir işe yaramaz baykar sifirdan bir robot ucak geliştirmiş tüm bilgi birikim ile her sattigi ürün ile kendi haric aselsana tusaş a roketsan a para kazandırıyor ayrica doviz girdisi kazanıyor ulkeye faydasi var dahasi yaptiğı sihalari kar gözetmeksizin devletine veriyor daha ne yapsin bu adamlar.anlamadim nedir bu düşmanlık bu ulkeye heykel den.musluktan baska hiç bir katkisi olmayanların alkışladığı bir kitle tabiki bunları anlamayacaktir.simdi moderator beninyine engelleyecektir kesin .sanirim oda rahatsiz oluyor.

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın 1. Yavuzhan bugün itibariyle bu topicte yazmayı bırakıyorum. Çünkü burada bu işler yapılırken yeri olmaması gereken konularda ısrar ediyorsun. Öyle dedik anlamadın böyle dedik anlamadın. Zamanı geldiğinde benim yapabileceğim uyarıları yapamazsan günahı vebali senin boynuna..........

6+1 in trollerine kızıp meydanı boş bırakmayın. Onların istediği de bu. Bu kervan tüm engellemelere rağmen yürüyecektir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 342/677 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •