Sevgili ortakların bana kızıyorsunuz ama bakın kaç gündür avazım çıktığı kadar bağırdığım ve adeta milli şirketmiş gibi bize lanse edilen ama üzerine basa basa ısrarla özel kardeşim bu adamalr hemde çok çok özel şirket dediğim baykar kendisi paylaşmış ihracattan 1.18 milyar dolar para kazandım diye.
Yarın birgün 4. Çeyrek gelecek yıllların devi ASELSAN için bakalım ne kadar ihracat geliri var imiş göreceğiz. Hatta ne kadar net para kasaya girmiş onuda göreceğiz.
Günlerdir ısrarla bahsettiğim nokta tamda buydu işte. Baykar ile Selçuk efendi cebini doldururken ASELSAN dolayısıyla bizler hep bakacağız. O süper işler uçuyoruz kaçıyoruz diyecek Selçuk bayraktar için sevinecek siniz ben ise kızacak hakkım haram olsun diyeceğim ısrarla.
ASELSAN a gelince para yok ihracat yok, ARGE var selçuğa ucuza parça aksam yazılım üretimi var. Biz yatırımcıya temettü yok geri alım yok bedelsiz artırım yok.
Vatana devlete canımız feda ama bize vatan baykar vatan Selçuk bayraktar deniliyor. Değil krdeşim değil devletin kurumu ASELSAN devlet eliyle ötekileştirliyor. Aselana yatırımcısına kapıları kapatan devlet Selçuk bayraktar a Baykara sonuna kadar kapıları açıyor. Aselsana göre minik bir kuş olan baykar 1 milyar dolar dan fazla gelir elde etmiş bakalım ASELSAN ne yapmış göreceğiz.
Selçuk bayraktar ve baykar buradan sesleniyorum çekin ellerinizi bizlerin cüzdanalrımızdan kazandığınız para haksız para hayrını göremezsiniz emin olun