Sayfa 342/998 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    pandemi zamanı portföyümde sadece ttrak kalmıştı. ama efsaneydi.

kağıdı gömdükçe gömdüler. en sonunda ne kadar kötü olabilir ki? deyip 27 liradan bin lot aldım. ekonominin çok yavaşlayacağı tayvandaki çip krizi falan konuşuluyordu. askerlik anısı gibi oluyor ama oldu yane. aynen bu minval üzerine oldu

kağıt 2 günde 25'te nefes aldı. ordan bir başladı aman ya rabbim dedim. 1-2 haftaya 33 gibi sattım...

tabelada şimdi yanan rakam 742.

fıkra bu kadar.
    TL bazlı enstrümanlarda 1 sıfır atmakta yarar var sanırım reel getiri hesabı için.
    Tabi yine de çok iyi kazanç...

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Boruyu vadeliden aldık. Spotu uçtu gitti vadeli olduğu yerde sayıyor. Tamı tamına bir taban fark var. Bi şeyler olacak ama bakalım neler olacak.
    Ben de aynen 0924 vadeliden girdim BRSAN. Hisseye gore %10-%12 iskontoluydu. Dayanadim girdim. Bakalım nereye gidecek hep beraber görecez.

3. Para medya da Remzi ozdemir in tarif edilemeyen kriz yazısını okumanızı tavsiye ederim. En azından ekonomik durumu geleceğini iyi anlamış oluruz

4. Günaydın millet, bugün günlerden Trump suikast teşebbüsünün tekrar günü.

5. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. günaydın,
    2020-2023 arası şartlar oluşmadan borsada genele yayılı bir ralli olasılığı çok düşük. Şuan o koşulların çok uzağındayız. Bu durumda bofanın sürekli kazandığı ve ince endeks mühendisliği stratejisi devam eder.
    Bundan sonra endeks artsa bile benim kağıdım artmadı diyenlere bolca rastlarız. (bundan önce de borsa %10 düştü benim hissem %20 düştü diyenler vardı)
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. cümleten günaydın .. şuan bana tepsiyle hisse ve endeks getirseler birini alacaksın arkadaş mecbursun deseler ... hisseyi seçerim.. son 1-1,5 yıldır ... mevduata enflsyna vs .. ezilen hisseler bana cazip geliyor ... -risk : hissen batabilir ama endeks batmaz- (onun için seçimi iyi yapmak gerekir) .. . tabi herkesin tercihi farklıdır... cümleten bol şans .. .. ytd..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

bugün akkız devre kesermi ?

Sayfa 342/998 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •