Sayfa 342/613 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 4903 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop LXVI

BIR ÇOCUĞUN GÜLÜŞÜNDE

Seni bir çocuğun gülüşünde buldum
    Ayakları çizmesiz üstü başı çamur içinde
    Yıkıntıların çadırların arasında koşup oynayan
    Yaşamla yıldızı barışmamış da kendisi hep barışık
    Kâr nedir zarar nedir saymayı daha öğrenmemiş

Dağıldı bendeki tasa korku hüzün
    Ne geçmiş kaldı içimde ne gelecek ne bugün
    Ben de bıraktım sana kendimi bütün

Bana ne gönderdiysen kucakladım sevdim
    Hesapsızca yaşadım sevinci de acıyı da
    Dedim sadece sevgin her şey hâline gelebilir
    Dedim sadece sen kâfi gelirsin bana

Bir çocuk kadar memnun oldum
    Yaşadığıma

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Ortalık niye çete kaynıyor? Gayrı meşru çocuğa gelene kadar aha bunlar gibiler neden bu çetelerin adamı olmasın? Neden adam bıçaklayan sabahına dışarıda yeniden av aryor? 60/70/80 sabıklalı adamlar yeni olayda yakalandıklarında kelepçe bile vurulmadan emniyete götürülmüyor? Öğrenci ise zilin belasını deniyor? Türkiye de Türküm diyemiyorsun türkiyeli demen gerekiyor. Lakin Kürt’üm, laz ım Çerkez im diyebiliyorsun. Neden onlar türkiyeli olamıyor?
    ABD ve siyonizm işbirlikçileri içimize işlemiş. Vatandaşlık ölüyor kabilecilik ön plana çıkarılıyor. Bunları konuşanları önce bir Silivri de ikamet ettiriyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adamlar aşmış abi... çorum leblebisi gibi diplama basmışlar... 400 kişi o da bilnen şimdilik sadece akedemisyen olanlar. prof falan filen.

bir anahtarcı gidip kendisi şikayetç olmuş.. ben deyor yurtdışında lazım olur diye belki yurtdışına çıkarım ustalık belgesi satın aldım deyor.. yanında mühendislik diplomasınıda koymuşlar deyor. :D bu çocuk yakalanmıyor isteyerek gidip başıma iş gelebilir falan diye kendisi gidiyor :D:D

heralde yarın bir gün doğalgaz patlaması olur.. altımda makina mühendisi imzası benim olabilir diye falan korkup ifade vermeye gitti heral

öyle basit ünilerde değil. en baba devlet ünileri. çocuk sisteme girdim baktım gerçektende okuldan mezun olmuşum diyoru.

müyendizlikler 25 bin tale.. diğerleri 10 15 arası değişiyor.

tahminimce en az 50 -100 bin diploma var.. ehliyeti falanda katarsan.

https://www.youtube.com/watch?v=itYwcpwplwA&t=318s

kısaca yarın birgün seni alıp yalovada kaymakam oldun diye götürürlerse şaşırmayın

bu mesele diploma meselesi değil.. !!!

işin tuhafı.. e-imzayı kopyalanabilir hale getirmişler.

mit in sitesine gir.. kimlik bilglerinin tümünü indir falan basit işler.

vay yavrum..

2010 dan beri diploma alan var.

mit uyumuş... jandarma uyumuş... devlet uyumuş... yök uyumuş... üniler uyumuş...

ben böyle sistemli uyuma işlemini.. 15 temmuzda görmüştüm.

yarın reyiz valla bende eniştem den öğrendim bu diploma işini derse kim şaşırır.

e imza ile.. şirketin varsa yarın şirketin el bile değiştirebilir...

şu saatten sonra kimse dolarını parasını bilmem neyini tr de tutmaz dayucuğum.

4. Keske Yalova kaymakamı olsalardı. Kim ziker Yalova kaymakamını… bunları besledik hep beraber, bunlara çocukları verdik eğitsinler diye… sittiriboktan bir ders için vasat bir öğrenci olarak benim üniversitemin kütüphanesinde kaynak yok diye İstanbul dan, ODTÜ ye gidip baktığımı bilirim. Gerçi orada da yoktu aluminyum. Çok kızgınım gerizekalıya anlatır gibi anlatıyoruz ama yine anlamıyor tenekeler

5. Yükseköğretimde yeni istatistikler belirlendi. 2022-2023 Öğretim Yılı Yükseköğretim İstatistiklerine göre, Türkiye`deki 208 yükseköğretim kurumunda 6.950.142 öğrenci, 184.566 öğretim elemanı bulunuyor. Öğretim elemanlarının 36.470'i profesör olarak görev yapıyor.
    Güncel hali için https://istatistik.yok.gov.tr/

6. Bu kadar öğrenci, bu kadar öğretim görevlisi pırtlak gibi açılan bu kadar üniversite nasıl oluştuğu belli işte… gerekli miydi bu hızlanma o da ayrı bir konu. Kafası çalışanlar bu sayıyı doldursaydı az ama nitelikli faydalı katma değerli bir toplum olurduk. Hep nicelik olsun nasıl olursa olsun… finali bu…

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Keske Yalova kaymakamı olsalardı. Kim ziker Yalova kaymakamını… bunları besledik hep beraber, bunlara çocukları verdik eğitsinler diye… sittiriboktan bir ders için vasat bir öğrenci olarak benim üniversitemin kütüphanesinde kaynak yok diye İstanbul dan, ODTÜ ye gidip baktığımı bilirim. Gerçi orada da yoktu aluminyum. Çok kızgınım gerizekalıya anlatır gibi anlatıyoruz ama yine anlamıyor tenekeler

kendi kurucusuna küfür edenlere yıllarca % 50 üzerinde oy veriyorsa bu millet daha beterine layıktır, bu yapılanlar az bile..
    amerikada cumhuriyetçisi veya demokratı g.washingtona küfür ederek seçime girsin bakalım ne oy alacak, bizdeki ne ferasetmiş pehh..

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kendi kurucusuna küfür edenlere yıllarca % 50 üzerinde oy veriyorsa bu millet daha beterine layıktır, bu yapılanlar az bile..
    amerikada cumhuriyetçisi veya demokratı g.washingtona küfür ederek seçime girsin bakalım ne oy alacak, bizdeki ne ferasetmiş pehh..
    Patron başka bir ülkede yaşayıp Türkiye ye bakıp oh olsun diyecek durumumuz yok. Aynı toplumdayız beraber yaşıyoruz, mutluluk ta çile beraber çekiliyor. Bizim üst kuşak, bizim kuşak ve alt kuşak( özellikle belli olan kuşak) ölecek ki belki z ve alfa kuşağı düzeltir diyeceğim ama siyaset dünyası aynı aluminyum. Nasıl olacak bilmiyorum ama olacak onu biliyorum

Sayfa 342/613 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •