Şunu söyleyip kaçayım..
"17.57" de ekranı kapatırken 65k alıcı vardı..
Adam daki özgüvene bakın..
Iyi geceler herkese..
Evet ortaklar keyifler yerindedir umarım. Ekim sonunda yazmıştım ve ekim sonunda alım yaptım. Sonra 1.50 kadar düştü. Biraz da oralardan aldım. Nereye kadar gidebilir bilinmez ama uygun bir yerden çıkarım. Pazartesi satacagim bu kadar yeter...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yil sonunda hisse alımı bitiyor zaten. Vangd nin nasıl düştüğünü de unutmamak lazım. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hissenin geri alım programı var bürüte gireceği bir durum yok alınıyor çıkıyor,bürüte alanlar,bürütte olanları gördükten sonra iyi niyet küçük yatırımcı koruma v.s. değil,tamemen tersi oldu istisnalar hariç.asıl konu hissesine güvenen bir şirket vangd sahipleri ve geri alım programını başka haberler takip edebilir,satın alma veya şirketi satım. 8tl leri yıllar önce görmüş bir hissede 4 üstü olmaz demek veya hisse topiğinde mesken tutmak formlarda öğrenci gibi günü birlik birşeyler yazmak hissede başka kimse olmadığı manasına gelmez.sen alttan almıştırsın kardadırsın yıllar önce veya ilk yazla çıkış yaptığında alanlar hertürlü zararda.sözün özü şirket sahipleri samimi ve güçlü ise endekse ve yabancı para türüne göre çok geride kalan hisse yükselmeye başladı,olması gereken de buydu.aracı kurumlar veya çalıştığı kurum gerçek manada alıma geçtiğinde,flap milap hikaye kalır.normalde çok kaliteli ürünlere sahip bir gıda şirketi ama bir türlü hissedarların beklentilerini karşılamadı,bundan sonra İnşallah önünde engel kalmaz. fetönün kolları üstüne gitmeseydi Öztürk'lerin hisse şimdi knfrt gıdadan aşağı olmazdı bana göre,taşlar yerine oturdu ve şirket sahibi gelecekle ilgili planları doğrultusunda işe başladı ve yıl sonuna kadar hissemi 3milyon lota kadar alıcam dedi! denen lotları 3'te 2'si alınsa fiyat katına kat katlar,yapılan işte samimiyet ve dürüstlük önemli.hisse uyurken ve çıkarken ayar çeken çok olur,genel manada düşününce,hisse yıllar baz alındığında karlı birşirket olduğu halde ne endekse ne yabancı paraya göre yükseldi.1dolar dahi etmiyor,oysa 4 doları tl olarakta 8'leri gördü.isteyen alır isteyen almaz satar,gereken açıklama kap'ta net olarak var,kafa yorulması gereken şirket yetkililerin bu geri alış programını yıl sonuna kadar halletme isteği! belki dvamında daha güzel haberler gelecek + alıma devam edilecek.. bu tür yıllarca bekletmiş hisseler çıkışa başladığında arkasına pek bakmaz tanıdık varsa döner alır![]()
maliyet 1.90 40 000 lot iyi kazandırdı bana)
yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.
Yer İmleri