Sayfa 343/1001 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

EUZ bugun fena dustu
    PAL ise mk 3.84% gibi gidiyor memnun musunuz

Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Günaydınlar,

IJT ve YLC tarım fonları/Aktifbank, EUZ ve PAL döviz fonları/Burgan da var. Baktım MKK sicilimde hepsi görünüyor.

Bankaların iflası/ödeme güçlüğüne girmesi durumunda (özellikle aktif için son dönemde çıkan olumsuz haberler) bu fonlarımla ilgili ne gibi riskler olabilir?

Muhatabım ilgili yatırım şirketleri mi, yoksa aldığım/hesabımın olduğu bankalar mı olur?

Ödemede ne gibi zorluklar yaşanabilir?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,787
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bence hüsnü mahalli burda yanılıyor, Aslında herşey tuttu, istediklerini yaptılar. Ülke tam bir yobazlar topluluğu oldu, ne kadar kçkın suçlu ortadoğunun pisliğ varsa bizde, ab nin tüm çöpü bizde, gangsteri suçlusu bizde. nüfusun %10 dan fazlası ne idüğü belirsizlerle doldu. Ekonomi çöktü, sosyal hayat öçktü. mhalli daha ne olmasını bekliyordu ki? Bunun bir adım ötesi iç savaş zaten.
    İç savasa ugrasıyorlar ama çok zor,ordunun %80 kısımı ATATÜRKÇÜ genç ve orta kesim subaylarlan dolu,o subaylardı sümük salyasının,ibirlikçilerinin darbesini önleyenler,guya rte bunları tasviye etti darbeden sonra,acaba ne kadarını ???

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    EUZ bugun fena dustu
    PAL ise mk 3.84% gibi gidiyor memnun musunuz
    Evet EUZ iyi gidiyordu, bugün de iyi düştü..
    PAL sabit ve hep + gidiyor. Döviz mevduata göre iyi, DDKM opsiyona göre düşük. Ama seçim öncesi DDKM 92 gün vade riskine girmek istemedim, kısa vade PAL takılıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,787
    Borsa sancılı seçim yaklasırken,uyarıları dikkate almayanlar panik halindeler satıcılı,öyleya ben kemal geliyorum diyor defterinizi dürmeye

bir nedeni varmı düşüşün
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,787
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    bir nedeni varmı düşüşün
    Kara paracılar korku içinde,bide borsanın yarısı katarlılara ait,dönen para malum,kılıçdaroğlu eski kurt hesap uzmanı her yere eli uzanır,hesap uzmanlığı kolay iş değldir,her yeri ivik divik araştırır

Cafe rissretto lütfen
    svg
    yatırım tavsıyesı degıldır

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    İstilâcı balıklar ve Türkiye'nin istilâ edilmesi...

Sözcü gazetesinin haberine göre Türkiye T ...

**...
    Yakın zamanda konuyla doğrudan ilgili iki yeni ve değerli kitap okudum. Birincisi, gazeteci Nur Batur'un, "Orta Doğu'nun Şahları, Vezirleri, Piyonları" adlı eseri...

Kitabı burada özetlemek mümkün değil. Okumak gerek... Yalnız Nur Batur, ön sözde, "Arap ve İslam dünyasında görüştüğüm devlet başkanları, kendilerini lider sanan piyonlardı.

.....a...[/SIZE][/COLOR][/B]

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...si-657855h.htm
    o iki kitabı ivedilikle temin edip okuyup , not alacağım... bu arada benim kütüphanemde de, petrol ve etkileri üzerine dünyada bugüne dek yayınlanmış hemen hemen bütün kitaplar ve yazılmış önemli makaleler var. (yabancı dillerde)

sonuç şu : kabile savaşları ve yöresel, sınırsal çatışmalar hariç, ikinci sanayi devrimi sonrası çıkan bütün savaşlar, örtülü veya örtüsüz, hep petrol ve petrole dayalı stratejik kemik endüstri sebebi ile olmuş.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 343/1001 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •