Sayfa 343/662 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Bugün de tavan giderse demek ki iş ciddi.

2. Ben bugüne kadar bu topicde küçük yatırımcıları korumaya çalışmak dışında hiçbirşey yapmadım.Bunun dışında bir şey için çaba göstermedim. Arada istemeyerek girdiğim siyasi polemikler içinde herkesten özür dilerim.Onu bile kendim için yapmadım bu da böyle biline. Benim siyaset zerre umrumda değil.Siyasi hiçbir kesimle de organic bağım yok.

Mesela ben bull market piyasa ve hissenin fiyatının yükseleceğini ön görmesem bu topicte tek kelime yazmazdım.Benim işim trend ile amacım para kazanmak bunu yaparkende küçük yatırımcıyı ezmek değil onlarında elimden geldiği kadarıyla kazanmasına vesile olabilmek. Evet belli ki benim piyasa konusunda hisse konusunda haklı çıkmam bazılarını çok üzmüş.

Allah herkesin kalbini bilir.Allah herkesin kalbine göre versin.

Cumadan bu yana yazılar orada kim ne için yazmış zaten belli.Hele Arşiv Lebi Derya.

Sevgili Depeche Mode kendisini normal hayatımda tanımıyorum. Ama dik duruşu ile burada yazdıkları ile her zaman bence yatırımcılara faydalı olmuştur.Ona teşekkürü şahsım adına bir borç bilirim.

Bundan sonra en ufak polemiğe burada taraf olmayacağım.Yazılan yanlışları düzeltmeye kalkmayacağım.Artık kim kimi takip eder o da herkesin kendi bileceği iş. Adım Hıdır elimden gelen budur.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 29-08-2023 saat: 12:06.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. 2010 Ekim ayı gördüğü USD zirve 1,50 USD bu banka o zamandan her türlü kat ve kat daha iyi finansallara sahip olduğuna göre kısa vadeyi bilmem orta uzun vade bunu hedeflemek Makuldür. Olur olmaz onu göreceğiz.

Sonra bu adam bu 1,40-1,5 USD yi nereden çıkardı hariçten gazel okuyor olmasın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Pazarama, sipariş ve depo yönetimi çözümleri sunan Hamurlabs'a ortak oldu

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Türkiye İş Bankası iştiraki Pazarama, e-ticaret sektöründeki yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Elektronikten kozmetiğe, modadan süpermarkete milyonlarca perakende satış ürününü bünyesinde barındıran online alışveriş uygulaması Pazarama, sipariş ve depo yönetimi çözümleri sunan Hamurlabs'a yatırım yaptı.
    Hamurlabs, başta depo yönetimi olmak üzere e-ticaret için firmalarının yurtiçi ve yurtdışı pazaryeri entegrasyonları, sipariş/fatura yönetimi gibi birçok ihtiyacını tek bir çatı altında birleştiren bir çözüm platformu olma özelliği taşıyor. Hamurlabs e-WMS ile tedarik, iade ve değişim sürecine kadar tüm depo ve e-ticaret süreçleri ilave herhangi bir yatırım gerektirmeden yapılabiliyor. Aynı zamanda, perakende ve e-ticaret için farklı yazılım çözümlerini de üretiyor.
    Hamurlabs ortaklığı hakkında konuşan Pazarama'nın çatı şirketi Topkapı Elektronik Hizmetler ve Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak, "Pazarama'yı sadece ürüne değil hizmete de odaklanan ve sadece alıcıların değil, satıcıların da finansal sağlığına önem veren, fiyat ve çeşidin ötesinde yerel üreticilere ve sektör oyuncularına güç veren bir bakış açısıyla büyütmek istiyoruz. Bunu yaparken de ekosistemimiz içerisindeki paydaşlar ile iş ortaklıklarını sürekli geliştirerek beraber büyümek istiyoruz. Bu çerçevede, e-ticaret alanında katma değerli çözümler sunan bir teknoloji şirketi olan Hamurlabs'a yatırım yaptık. Bu yatırım ile önümüzdeki dönemde daha fazla işletmeye farklı çözümler de sunacağız. Pazarama tarafında ise Hamurlabs ortaklığı ile yüksek teknoloji kullanımını artırmayı, satıcılarımızın da kullanacağı yeni depomuzun mekanizasyonunu geliştirmeyi hedefliyoruz. Böylece hem ticari işletmelere hem de bireysel tüketicilere daha iyi hizmet sağlarken, sektörün gelişimine de katkı sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Pazarama Hakkında:
    Pazarama, bir İş Bankası iştiraki olan Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Kullanıcılarına günlük hayatın her anında tek uygulamadan ihtiyaçlarını karşılamayı vadeden Pazarama platformu, online alışverişten akaryakıt ödemesine, tatil rezervasyonundan market siparişine kadar farklı hizmetler Pazarama platformunda birleşiyor. Ödeme anında kullanıcılara indirim, taksit, puan gibi pek çok kolaylık da sunuyor. Online alışveriş ve e-ticaret sektörüne tüm paydaşlar için yenilikçi ve farklı bir anlayış getirmeyi hedefleyen Pazarama, değer ve dayanışma odaklı, yerel üreticilere güç veren bir bakış açısıyla e-ticarete 360 derece bakabilen bir platformdur. Pazarama.com, Maximum Mobil ve Pazarama uygulaması üzerinden ulaşılabilen yenilikçi e-ticaret ekosistemi Pazarama'da hayatı kolaylaştıran özellikler sürekli geliştiriliyor ve seçkin firmaların ürünlerine ilişkin ödemeler güvenle ve kolayca tamamlanabiliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Onun da çok kolay yolları var. Kanyon AVM 150 mln USD zaten. Bir gerçek ÖZkaynak saklananlar ortaya çıksın artışa gerek yok Sayın Cinali.

Sayın Depeche Mode yaslan arkana daha ne istiyorsun. 1,4-1,5 USD den aşağı ağzımı bile yormam saygılarımla.

Kimse farkında değil bu endeks işi bankalarsız zaten olmayacaktı. O alınan karar piyasayı bambaşka boyuta taşıdı.

Bir diğer konu millet daha nereye düştüğünün farkında değil. Örneğin performansı beğenilmeyen ISCTR grafiğini bist100 cinsinden yapın bir de yere göğe sığdırılamayan Sanayii kağıtlarını Bist 100 cinsi yapın gerçeği görün.Millet öyle bir uyutuldu ki neyse.

Bu topiği arşivi şöyle iyice bir okuyan burada da yapılmak istenenin farklı olmadığını zaten görür.

İş Bankasının elindeki gayrimenkullerin listesini yapsak burdan köye yol olur mu ?

Tespitlerinize sonuna kadar katılıyorum

BDDK: bankacılık sektörünün karı temmuz ayında yıllık %11,8 artışla 43,3 milyar tl oldu.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
    Beyler, bir haftada İş yatırım malın %45ni boşaltmış.
    Nedir olay?

IMG_8782.jpg

Ondan onceki hafta da 20 milyon lot almis ama. Is Bankasi ile alakasi yoktur ordan islem yapanlarin. Arbitraja oynayan babalar.

Tezi destekleyen yan dusunce: Yani soyle bir haber vereceksin, haberden once satar misin?

Sayfa 343/662 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •