Yarin thy halkb basta kamu hisselerinde feci satislar olur.
Bu karar ekonomik yaptırımların gelecegini de gosteriyor.
Cok buyuk yanlislar yapti akp hukumetleri yillarca.
Sonumuz venezuela gibi olmaz umarim
Yarin thy halkb basta kamu hisselerinde feci satislar olur.
Bu karar ekonomik yaptırımların gelecegini de gosteriyor.
Cok buyuk yanlislar yapti akp hukumetleri yillarca.
Sonumuz venezuela gibi olmaz umarim
ABD-Meksika ilişkisi ‘duvar’a tosladı!..
Meksika ile ABD arasındaki kriz, karşılıklı atışmalarla iyice derinleşmeye başladı. Nitekim Meksika, ABD’nin yaptıracağı yeni duvarın parasını vermeyeceğini tekrarlarken, Başkan Trump da, “yüzde 20 vergi” tehdidini gündeme getirdi
http://www.milliyet.com.tr/abd-meksi...dunya-2386253/
Şimdi biz de vize uyguladık ya. Artık kapılar iki taraflı olarak kapandı demektir. Bundan sonra taraflardan biri geri adım atın caya dek böyle kalacağız anlaşılan..
peki bunun yansımaları nerelere kadar uzanır.?
Tarafların bu duruma ne kadar dayanabileceğini düşünmek gerekiyor?
Akılda tutulması için bir kaç not ekleyeyim.
ABD Kobane de bir kaç pist yaptı. IKBY de de basit üsleri var. Ayrıca Kıbrıs'a Ağratur İngiliz üssünü de kullanabilir. Yine lübnan da ve Katar da üsleri var.. ( Bu üsleri kullanarak istediği operasyonu yapabilir. Ancak maliyetleri artar.)
İncirlik ten konulduğunda sizce ne yapacaktır?
Dostum sen bu sosyal demokratlara ve CHP ye fazla güvenme derim.
Bu CHP bizim bildiğimiz CHP değil.
AKP'nin ibişi gibi kılıçdaroğlu geldiğinden beri.
Ayrıca artık TV lerde ve yazılı medyada göremeyeceksin yakında.
İnanmazsan 8 ekim 2017 tarihli sözcü gazetesinin son sayfasına kadar bak CHP hakkında tek cümle
yazılmadığına şahit ol.
Onu bırak artık TV lerde adı geçmez oldu. Tarihin tozlu rafları CHP'yi bekliyor şahsi kanaatim![]()
reisiniz ülkeyi batırmadan gitmez. sizde rahat edersiniz..
milliyetçilik eğitimle teknolojiyle olur. bizde zerresi yok.. 5000 adamım var göndereyim demekle olmaz. Şu Kore lideri bile bu kadar komik değil en azından dünya piyasalarını çalkalıyor adamlar.....
bir günde demokrasiyi sildi bu millet. 90 yıllık çabalar boşaymış demek. .. ortdağunun arap leşleri gibi kuru kuru bağırın bakalım.....bu ülkeye geleceğe yönelik güvenim sıfır. çünkü ne düşündüysem haklı çıktım.
Yer İmleri