Sayfa 344/1006 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Vob 24

1. Yarin thy halkb basta kamu hisselerinde feci satislar olur.
    Bu karar ekonomik yaptırımların gelecegini de gosteriyor.

Cok buyuk yanlislar yapti akp hukumetleri yillarca.
    Sonumuz venezuela gibi olmaz umarim

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Kanada ile ABD arasında 'uçak' gerilimi
    ABD Ticaret Bakanlığının, Kanadalı uçak firması Bombardierin C serisi uçaklarına yüzde 220 anti-damping vergisi koymasının ardından başlayan gerilim tırmanıyor.

ABD Ticaret Bakanlığı'nın, 26 Eylül tarihinde yüzde 220 olarak açıkladığı anti-damping vergisi, Boeing'in son şikayetiyle geçen Cuma günü yüzde 300e yükseltildi.

http://www.milliyet.com.tr/kanada-il...dunya-2533389/
    __________________________________________________ ___________
    Amerika da neler oluyor?

ABD-Meksika ilişkisi ‘duvar’a tosladı!..
    Meksika ile ABD arasındaki kriz, karşılıklı atışmalarla iyice derinleşmeye başladı. Nitekim Meksika, ABD’nin yaptıracağı yeni duvarın parasını vermeyeceğini tekrarlarken, Başkan Trump da, “yüzde 20 vergi” tehdidini gündeme getirdi

http://www.milliyet.com.tr/abd-meksi...dunya-2386253/

3. Şimdi biz de vize uyguladık ya. Artık kapılar iki taraflı olarak kapandı demektir. Bundan sonra taraflardan biri geri adım atın caya dek böyle kalacağız anlaşılan..
    peki bunun yansımaları nerelere kadar uzanır.?
    Tarafların bu duruma ne kadar dayanabileceğini düşünmek gerekiyor?

Akılda tutulması için bir kaç not ekleyeyim.
    ABD Kobane de bir kaç pist yaptı. IKBY de de basit üsleri var. Ayrıca Kıbrıs'a Ağratur İngiliz üssünü de kullanabilir. Yine lübnan da ve Katar da üsleri var.. ( Bu üsleri kullanarak istediği operasyonu yapabilir. Ancak maliyetleri artar.)
    İncirlik ten konulduğunda sizce ne yapacaktır?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Kanada ile ABD arasında 'uçak' gerilimi
    ABD Ticaret Bakanlığının, Kanadalı uçak firması Bombardierin C serisi uçaklarına yüzde 220 anti-damping vergisi koymasının ardından başlayan gerilim tırmanıyor.

ABD Ticaret Bakanlığı'nın, 26 Eylül tarihinde yüzde 220 olarak açıkladığı anti-damping vergisi, Boeing'in son şikayetiyle geçen Cuma günü yüzde 300e yükseltildi.

http://www.milliyet.com.tr/kanada-il...dunya-2533389/
    __________________________________________________ ___________
    Amerika da neler oluyor?
    İngiliz derin devleti bi işler karıştırıyor ama çözemiyorum. Brexitten beri acaip olaylar oluyor allah sonumuzu hayretsin

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Sosyal demokratların eksikligide bu. Halka inip halki bilinçlendirmiyorlar. Kahvelere gidip tek tek herseyi anlatmak, gercekleri ortaya dökmek lazim. Adamlar egitimli kisilerden oy alamadiklarini zaten itiraf ediyorlar. İnsanları egitmek bilinçlendirmek şart...

Dostum sen bu sosyal demokratlara ve CHP ye fazla güvenme derim.
    Bu CHP bizim bildiğimiz CHP değil.
    AKP'nin ibişi gibi kılıçdaroğlu geldiğinden beri.
    Ayrıca artık TV lerde ve yazılı medyada göremeyeceksin yakında.
    İnanmazsan 8 ekim 2017 tarihli sözcü gazetesinin son sayfasına kadar bak CHP hakkında tek cümle
    yazılmadığına şahit ol.
    Onu bırak artık TV lerde adı geçmez oldu. Tarihin tozlu rafları CHP'yi bekliyor şahsi kanaatim

6. reisiniz ülkeyi batırmadan gitmez. sizde rahat edersiniz..
    milliyetçilik eğitimle teknolojiyle olur. bizde zerresi yok.. 5000 adamım var göndereyim demekle olmaz. Şu Kore lideri bile bu kadar komik değil en azından dünya piyasalarını çalkalıyor adamlar.....
    bir günde demokrasiyi sildi bu millet. 90 yıllık çabalar boşaymış demek. .. ortdağunun arap leşleri gibi kuru kuru bağırın bakalım.....bu ülkeye geleceğe yönelik güvenim sıfır. çünkü ne düşündüysem haklı çıktım.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Şimdi biz de vize uyguladık ya. Artık kapılar iki taraflı olarak kapandı demektir. Bundan sonra taraflardan biri geri adım atın caya dek böyle kalacağız anlaşılan..
    peki bunun yansımaları nerelere kadar uzanır.?
    Tarafların bu duruma ne kadar dayanabileceğini düşünmek gerekiyor?

Akılda tutulması için bir kaç not ekleyeyim.
    ABD Kobane de bir kaç pist yaptı. IKBY de de basit üsleri var. Ayrıca Kıbrıs'a Ağratur İngiliz üssünü de kullanabilir. Yine lübnan da ve Katar da üsleri var.. ( Bu üsleri kullanarak istediği operasyonu yapabilir. Ancak maliyetleri artar.)
    İncirlik ten konulduğunda sizce ne yapacaktır?

Düşünmeye gerek yok Ronin,
    Kafadan Kürdistana yeşil ışık bu krizin sonu.

8. X030 USD bazlı 50 günlüğün altında, 200 günlük ise grafikte 34,100 civarında.

X030 kapanış 127495
    USDTRY 3,6730

X030 USD bazlı 34,711 ediyor şu an.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 344/1006 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •