Sayfa 344/972 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Petrol fonunda bir yanlislik mi var acaba ? Dun petrol yukseldi fakat fon - 1.73 getirmis

2.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    arada bu tip sıçramalar olacaktır bu bazıları için satış fırsatı da oluyor...toparlanma sinyallerini corona vakalarındaki azalış ile satın alacağız o nedenle beklemekte fayda var gibi görünüyor...

memorex üstad bugün bize kvb ile ilgili tüyo verebilir mi acaba....sanıyorum tahvil faizinde düşüş olabilir bugun almak mantıklı olabilir tabi memorex üstadın yorumlarını alalım önce
    siz gene alış yaparsanız haber verin dün çok iyi yakaladınız öreneğin
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Anlayan anlar artık, dün mesajlar uçmuş:
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. Memorex dün yanıldı. Kvba daha iyi getiri sağladı ppf 0.02. Kvba 0.03 [emoji4]

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Petrol fonunda bir yanlislik mi var acaba ? Dun petrol yukseldi fakat fon - 1.73 getirmis
    petrol 1 düşse bu 2 düşüyor, petrol yükselse de düşüyor ne biçim fondur ben de anlamadım %35 zarar ettirdi alsan alınmıyor satsan satılmıyor lanet şey.

6.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    arada bu tip sıçramalar olacaktır bu bazıları için satış fırsatı da oluyor...toparlanma sinyallerini corona vakalarındaki azalış ile satın alacağız o nedenle beklemekte fayda var gibi görünüyor...

memorex üstad bugün bize kvb ile ilgili tüyo verebilir mi acaba....sanıyorum tahvil faizinde düşüş olabilir bugun almak mantıklı olabilir tabi memorex üstadın yorumlarını alalım önce
    tabi zaten endekslerden uzun bir süre kalıcı çıkış beklememek gerekiyor, arada böyle çıkışlarda al sat yapıp ortalamayı düşürmekten başka çare yok ama riskli tabi ki çıkışa yakalanırsak tam tersi olur.

7.  Alıntı Originally Posted by fonadam Yazıyı Oku
    Memorex dün yanıldı. Kvba daha iyi getiri sağladı ppf 0.02. Kvba 0.03 [emoji4]

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ppf kesin daha iyi getirecek dediğini hatırlamıyorum. kvba fon daha fazla getirebilir-getirmeyebilir de riske girilmez ppf de kalın demişti.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

8.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Mevduatçı kaybetmeyi sevmez...
    Pair trade felan anlatamazsın.
    Bir de GPG zaten repo felan yapıyordu.
    %20 oynuyordu borsada.
    Bu kadar düşmez, iyi baktınız mı?
    Gpg boğa piyasında risk almadı.Ama pair trade kaybettikçe dow dax petrol gümüş ne varsa düşen alıyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 344/972 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •