Bu yıl farklı bir motivasyon sezinliyorum. Raporların tamamını okudum.
Bu yıl farklı bir motivasyon sezinliyorum. Raporların tamamını okudum.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Bence yeteri kadar olumsuz konuşuldu , zaten olanları biliyoruz , elimizdeki mali kötülemenin bize bir faydası yok , diye düşünüyorum, kötülersek te kendimize yaparız daha az yatırımcı kalır onların malını patron alır sonra bizi kafasına estiği fiyattan atar .
Toplulukta 12 bin kişi çalışıyor. Bu sayının %10 undan fazlası tek bir yerde, Balya'daki madende.
Topluluk raporunda buradaki sahanın genişletileceğinden söz ediyor.
Ayrıca 2021'de Sodyum Feldspar satışları (Milas tarafı) rekor kırmış.
https://www.balikesir24saat.com/yeri...nda-iftar.html
Bu açıklanan kara ve enflasyon verilerine göre 2022/3 te ecilc aslında zarar etmiş mi oluyor![]()
Ilaç şirketinin ilk çeyrek bilançosu faiz gelirleri, varsa alınan temettü, sağlık iskolunun performansı, gayrimenkul gelirleri gibi toplam içindeki payı daha önemsiz gelirlerden oluşur. Geçen yılki bilancoyla bu yıl arasında önemli farklar yok. Monrol karda ama ilaç tarafı kar etmediği için nötralize olmuş, çok önemli değil. Vitra ve Esan topluluk performansının %70 inden fazlasını oluşturuyor. Selpak ve diğer ticari ürünler de %15-20 sini. Geri kalanlar da işte Monrol, kira gelirleri vb. Esan belki tek başına holdingin favok karının %60 ını yapıyordur. Geçen yıl bakır da uretmeye başlamışlar. Altın külçe üretimi 2021 de 400 kg olmuş ki oradaki rezerv bildiğim kadarıyla bu rakamın 5-6 katıdır. Işler iyi görünüyor ama bir taraftan da kapımıza kadar gelmiş bir resesyon var.
İnlice altın madenininn cevher kapasitesi yıllık 450.000 ton. Bu adamlar diyor ki biz biz 1 ton toprağı kimyasal süreçten geçriyoruz. 0.88 gr altın elde ediyoruz. Hadi bu devletin payı verilmeden de 1 gram olsun. Bu nedir arkadaş bu tür bir maden hemen kapatılmalı. Bu ülkenin suyu toprağı bu kadar ucuz mu? 1 ton toprağı siyanüre boğacaksın 1 gram altın için bu cinayet. 5-6 gramdan aşağı bu iş olmaz. Ya bu işin içinde bir iş var, bir katakulli dönüyor. Bu adamlar böyle bedava iş yapmaz yoksa. Karsız yeri hemen bırakıyorlar. Magnezyum madeni bu yüzden devredilmedi mi?
Yer İmleri