Sayfa 344/1002 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. bu iş cumaya kalmaz derim..7 milyar dolar satışla zor duruyorsa 12.50 de, bu vatandaşa çökme programı tutmaz

2. dolar 16 ya kadar depiklemeli..buna tepki mi dersiniz yoksa jest mi yapıldı dersiniz bilmem

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    salı ve bugün dolara müdahele olmadı ki?

veya ben mi göremedim...................kamu bankaları üzerinden oldu iddiası varsa o farklı değerlendirilir.

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    termodinamiğin ikinci kanunu entropi konusunu işler.. genel olarak sistemlerin tersinir olup olmaması konusu.. ve bu ünlü kanuna göre entropi asla azalmaz, sabit kalabilir çok ideal durumlarda veya genellikle artar..artan bir entropinin azaltılması mümkün değil..mutfağındaki buzdolabının dizaynından kozmolojik yorumlamalara kadar her alanda kullanılır.

ekonomide yaptıkları bozgun yılların kümülatif çapsızlıklarının sonucu.. bunu gece yarısı bir kararla (yabancıların haberi var tabi) hokus pokus yaparak geri çevirmek mümkün değil..bakıyorum hemen başarılı ilan etti malum şahıs, adeta kritik bakışı engellemek istercesine..7/24 konuşması retoriğin kendi istediği şekilde gelişmesine izin veriyor, ama gerçekler onun istediği şekilde gerçekleşmiyor.. yıllardır görüyoruz..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...504#post682504

Sayın sevgili discretus ..ben herkesi okurum ama seni bir başka okuyorum bilirsin

Değerli şahsında tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum

https://youtu.be/oyjNInIH4Hw
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    salı ve bugün dolara müdahele olmadı ki?

veya ben mi göremedim.HA...kamu bankaları üzerinden oldu iddiası varsa o farklı değerlendirilir.
    Benzer rakamlar Sn deniz43'ün hesaplarında da var. Kamu bankaları kullanılmış deniyor.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dolar 16 ya kadar depiklemeli..buna tepki mi dersiniz yoksa jest mi yapıldı dersiniz bilmem
    Karaduman abi biraz sakin, Karadumana boğuldu kamyon
    Kimse elinden zorla dolarını alamaz, rahat ol relaks
    Bi mesaj önde doları bilemem ama ons desteğiyle gram altın yarın yeşillenir diyon, sonraki mesajında dolar yardıracak diyon.
    Az bi dışarı çık dolaş hava al, sitirese girmişin
    Hamdım Piştim Yandım

7. Dua ve niyetle finans yorumlarını okumak da keyifli oluyor. Doları ihracatcılar bu seviyelerde istiyor. Açıklama da yaptılar hafta içi.
    Sizce burada kalması sebepsiz mi ?
    1 günde 6 lira düşüren 2 lira daha düşüremez miydi? Burda dursuysa vardır bir sebebi

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. dolaştım geldim ama düşündükçe kısır döngüye giriyorum.. vatandaşın yastığına yorganına el uzanırsa böyle oluyorum..
    gece yarısı operasyonuyla sat veren aynı kısa vade göstergeler şuan al vermek üzere ..gram altın için yani..ons destekli olduğu için bu ..dolar ile aynı grafiğe sahiptir gram altın..
    yorumsuz hali bu yani..
    dolar 16 olayı olası tepkinin max. boyutu açısından..
    bu durumu destekleyen 2 günlük müdahale var 7 milyar dolar
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karaduman abi biraz sakin, Karadumana boğuldu kamyon
    Kimse elinden zorla dolarını alamaz, rahat ol relaks
    Bi mesaj önde doları bilemem ama ons desteğiyle gram altın yarın yeşillenir diyon, sonraki mesajında dolar yardıracak diyon.
    Az bi dışarı çık dolaş hava al, sitirese girmişin

Sayfa 344/1002 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •