Belki üretimde bazı aksamalar olmuştur,gerçi açıklama da yapılmadı,bilanço geldiğinde faaliyet raporunu görelim.2018 de yeni yatırımların ve de yapılandırmaların katkısını göreceğimizi umuyorum.
Belki üretimde bazı aksamalar olmuştur,gerçi açıklama da yapılmadı,bilanço geldiğinde faaliyet raporunu görelim.2018 de yeni yatırımların ve de yapılandırmaların katkısını göreceğimizi umuyorum.
ekstra 4 milyon finansman gideri var 2016 son çeyrekte. genel yönetim pazarlama giderleri de olağan artıştan 2 şer milyon fazla gelmiş. ordan da 4-5 milyon fazla ile etti 9 milyon. diğer faaliyetlerden gelir ve gider kalemlerinin dengesine baktığımızda yine benzer bir durum var. 5-6 milyon pozitif ekisi olan kalemin son çeyrekte 3 milyon katkısı olmuş sadece. benim gördüğüm bu. başka bilanço dışı bilgisi olan varsa paylaşsın.
Bilanço tarihi bellimi.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks umarım kızarmaz.
Bakalım ya 1.64 yada 1.78
Kağıt sıkıştı.
Kar beklentisinin yüksek olmaması görüşünüze katılıyorum( çünkü yüksek beklenti kesin olmadıkça kimseye yarar sağlamadığı gibi hayal kırıklığı da olabilir), ama bahsettiğiniz arsa satışı son çeyrekte değil, bu ay (yani 2018 ilk çeyrekte oldu). Dönemleri de karıştırmamamız lazım.
bunun gözü toprakta:he)
Kimse kalmadimi ?
Bu sessizlik neden?
Yer İmleri