Sayfa 345/997 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Ereğli Kardemir değişimi mi var?

eregl ve eregl vs krdmd grafiği benim ekranımda bu şekilde. bir aralar sık kullandığım bir pair trade idi.. ama diğer yüksek olasılıklı pair tradeler aksine çok düşük frekanslı bir korrelasyon gördüm, hatta çoğu kez yanılttı. aynı sektör ama üretim olarak farklılıkları ve etkilendikleri şeyler daha farklı: nitekim span algoritmasında (teminatların hesaplandığı) xu030 ile krdmd arasında bir korrelasyon hesaba katılmış ama eregl gibi dev bir şirket bu hesaba katılmamış.. garan, kchol, thyao, krdmd filan var ama eregl yok..şaşırtıcı gelmişti bana da..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Nisan vadeli endeksin 5 puan ekside olması spot piyasanın düşeceği anlamına mı gelir ?
    Uzlaşma bugün akşam . Hangisi hangisine doğru yönelir acaba ? Tecrübeli ustadlarimizdan yardım istiyorum .kısa açık pozisyonun var şuan .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bugün mü başlayacak sayın Abka?
    Teşekkürler...
    3 MAYIS PTESİ jürili duruşma başlıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    3 MAYIS PTESİ jürili duruşma başlıyor.
    Teşekkürler....

5. Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

6. Bu arada Antalya fena sallandı. İnşallah büyük bir deprem olmamistir

Hayır, üst mahkemenin kararı bekleniyor, eğer ABD de yargilanamaz kararı verirse dava düşecek, büyük ihtimalle ret kararı bekleniyor, yani dava alt mahkemede devam edecek. Alt mahkeme 3 Mayıs ta başlayacaktı ama bu karar beklendiği için büyük ihtimalle başlama tarihi otelenecek.
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bugün mü başlayacak sayın Abka?
    Teşekkürler...
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

8.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Renklerin kime ait olduğu belli olmamış.

En alttaki Rusya, en üstteki Güney Kore, siyah renk Bist30, kırmızı renk DAX, mavi S&P 500, turuncu Bist100, yeşil NİKKE...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

Sayfa 345/997 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •