uzun vadeye kalmaz..hükümet elini çabuk tutmalı, bir an önce algı pompalamalı ki saf milletin bazıları dövizi bozsun..
eğer bu olmazsa kısa vade sonrasında yani %30-35 lik enflasyon açıklanmasıyla dolar tekrar şaha kalkar deniyor..
yani bu 1-2 haftada ne alırlarsa o kar..
o yüzden program başarıya ulaştı deyip arkadan 7 milyar dolar müdahale ediliyor..veriyorlar gazı ama arkadan karadumanlar tütüyor..
Hastanın tansiyonunu ölçtüm, biraz yüksekti. hocaya durumu anlattım, tuz verelim dedi. “ama hocam” diyecek oldum, “tuz ver oğlum benden daha mı iyi bileceksin” dedi. Bir kaşık tuz yalattık. 10 dakika sonra bir daha ölçtüm, “hocam tansiyon daha yükselmiş” dedim, “bir daha tuz verelim dedi”, “ama hocam bütün kitaplarda diyecek oldum”, “en iyi ben bilirim bu işi” dedi. hastaya tekrar tuz verildi. hasta kıpkırmızı oldu, artık hastanın gözlerine bakamıyorum bile ama dayanamadım bir daha ölçtüm tansiyonu. tansiyon tavan. “hocam hasta gidiyor dedim”, artık eminim tansiyon ilacı verecek ya da en azından tuz vermeyecek. “hayır bu benim yöntemim, dünyada ilk kez ben uyguluyorum, daha çok tuz verin, tansiyon sebep tuz sonuç dedi. gözlerime inanamadım. yine tuz verdik. hastanın bilinci gitti. sonradan öğrendik ki hocanın diploması yokmuş.
🙃
Ayşe teyze altınını bozmaz, dollarcı da dolarını bozmaz.
Bu sadece paragöz abi gibi tl mevduatcılarının dolara geçmesini engellemek için, faiz lobisinin faiz artırsana eyy mb demesin diye susturmak için.
Ve mevduatcılar sustu, çünkü ucu açık bir faiz artırımı gibi oldu, yani 1000 puan 1500 puan artırılsa bile bunun yanında devede kulak
Hamdım Piştim Yandım
Mb viopta da dolar saticisi 2 gundurSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım şu oluyor
Faiz indiriminde düşük faizli kredi çekip borsada oynayan küçük büyük kim varsa hepsini batırıyor otorite
Eğer öyle ise aferin doğru iş tebrik ediyorum
Bu hafta kredi kampanyaları, taksit kampanyaları bıçak gibi durdu, tüketici faizleri arttı. Faiz ayda %1,80 bile olsa kaldıraç ile günde %5 kazanmak mümkün olabiliyor (ana paraya kıyas ile)
İşlem hacminin rekorlar kırması bir işaretti. En baba hisseler taban oluyor, zaten yüksek kredili işlem likit hisselerde geçiyor.
Yukarıda dendiği gibi yüksek teminat açığı olabilir aracı kurumlarda.
BBHT'de Ali Ağaoğlu da teminat temizleme var dedi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dayu tüpte net temiz kılçıksız 78 - 160 - 155 - 200 yaptım, 78 den beri çok ucuz diodum 1.5 senedir.
Ama, oradaki 200 diyen önelle abeyim, geldi, sene sonuna 2.5 ay var kaat 100, dedi ki sene sonuna 200, toshock geçtiler güldüler ettiler ben bile zor inandım. Ama gitti mi gitti. Şincük, o iddia olayının aslı öyle, 198 den kimse 200 olcak demedi yani.
Yer İmleri