Sayfa 345/586 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Tcell'de bir şeyler var ama ne, bilanço iyi gelebilir, TT uyku moduna geçti.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Ttkom'un bilanço ne zamandır?
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Ttkom'un bilanço ne zamandır?
    9 agustosta genel kurul var ise, buyuk ihtimal genel kurul sonrası atarlar..

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    9 agustosta genel kurul var ise, buyuk ihtimal genel kurul sonrası atarlar..
    Okay sağ ol.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

5. Genel kurulda hisseye etki anlamında bir karar çıkabilir mi arkadaşlar sizce.nasil kararlar alınabilir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    Genel kurulda hisseye etki anlamında bir karar çıkabilir mi arkadaşlar sizce.nasil kararlar alınabilir.

yatırımcının tepkisinden çekindikleri için genel kurul yapamıyorlar, bu sefer ertelemezler umarım...

Bu olağan genel kurul, gündem maddeleri belli, yılda bir kez yapması zorunlu, onun için bir şey çıkmaz..

7. Biz bu hisseyi neden tutuyoruz ki o zaman.anlayan arkadaşlar varmı
     Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    yatırımcının tepkisinden çekindikleri için genel kurul yapamıyorlar, bu sefer ertelemezler umarım...

Bu olağan genel kurul, gündem maddeleri belli, yılda bir kez yapması zorunlu, onun için bir şey çıkmaz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Ben dun sattim, baska hisseler aldim. Bilanco geldikten sonra tekrar bakarim. Umudum vardi ama tahtaci cok inatci.

Sayfa 345/586 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •