Sayfa 345/1015 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hadi bi tane gönderdiniz reklamı yaptınız tamam
    İşin bokunu çıkarmanın alemi yok 2 yolcu 110 öilyon dolar
    İddia wdiyorum bir uydunun maliyeti o kadar yoltur. Uzaya bir uydu gönderinde memlekete bi hayrınız olsun reklamq paraları havalara savurmayın
    Tamam giti geldi bizimki memleket ne lazandı vatandaşa ne hayrı oldu.
    Uzayda deneyler yapmışmış. Bizimki gitmese o deneyler yapılmayacaktı. Varmı o deneylerden bişey kazanan aramızda
    Ne deneyi yapmış?
    İşte kitlenin cehaletini bildikleri için bunu diyorlar..
    Ben savunma sanayisindeki gelişmelerde anormal keyif alan birisiyim ama Uzaya gidiyoruz demek için böyle keyfi de para harcanmaz. Parası olan ülke yapar da kardeşim senin durumun ne? Halk ne halde? Mahalle yanıyor, bırak saç taramayı artık .
    Gerçi sorsan halkın halinde ne var derler
    Uzay araştırması için bütçeden yıllık komik rakamlar ayrılıyor. O parayı da demek uzaya yolcu göndermek için ayırmışlar... Sen Türk Uzay Ajansını kurdun madem. Ayır iyi bir bütçe. Adam gibi yap işini.. Gurur duyalım. İş öyle yapılır,ya da hiç yapılmaz .
    Nerdeee......
    Son düzenleme : emregunes; 10-02-2024 saat: 14:21.

2. Ziraat Bankası bazı şeylere taksit yapıyordu online de. Combo da taksiti kapatmış.

uzaybilimi için devasa bütçeler ayırmak gerekmiyor ki ..

abd nasa için bütçesinin sanırım binde 10 u kadar bütçe ayırıyor.

mesele.. o insanları yetiştirebilecek kabiliyette olmak.

ortada eğitimli insan yoksa .. sen bütçenin tümünü ayır istersen.

ameriganın mekiğinde turist olmaya devam edersin anca.

sen ziraat mezunu birini öğretmen atıyorsan. kusura bakma.

geçmişten bir örnek anlatayım

yakın akrabam .. kendi branşndan ilk okul öğretmeni ama bilgisayarın b sini bilmez. pc açılmıyorsa gidip fişe bakmak bile aklına gelmez.

ne beğenirsin..

müfredata tepeden inme çocuklara cd ile çizgifilm veya buna benzer şeyler izletme konmuş

ilk önce pc nasıl açılıyor kapanıyor onu öğreteydin. öğretmenlere.

hergün beni arayıp şu tuş ne işe yarıyor diye beni aramasaydı.

5. İsmail Saymaz

Yeniden Refah Partisi İzmir’de Cemal Arıkan’ı, Ankara’da Suat Kılıç’ı, İstanbul’da ise Necmettin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz’ü aday gösterdi.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

sen ziraat mezunu birini öğretmen atıyorsan. kusura bakma.

Ziraat mezunu atanmaz.
    Bölüm mezunu atanıyor da nicelik çok düştü son yıllarda. Matematik bölümüne 3-4 matematik neti ile öğrenci alınıyor. Adam kendi bilse öğrenciye de öğretebilir belki.
    Müfredat sadeleştirme adı altında pek çok değerli konu uçuruldu. Ben 20 sene önce anlattığım matematikin şu anda %20’sini anlatıyorum neredeyse. Bir de şu pandemi dönemi öğretimi mahvetti. Anne babanın işi de zor, öğretmenin de zor. Çocuk için Allah yardım etsin diyorum.

7. Tehaye yi niye kaldırdılar dün son dakkede.

Ptesi tehayeyle ereyliyi alıp endekisi gene mi sürecek bu

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Ziraat mezunu atanmaz.
    Bölüm mezunu atanıyor da nicelik çok düştü son yıllarda. Matematik bölümüne 3-4 matematik neti ile öğrenci alınıyor. Adam kendi bilse öğrenciye de öğretebilir belki.
    Müfredat sadeleştirme adı altında pek çok değerli konu uçuruldu. Ben 20 sene önce anlattığım matematikin şu anda %20’sini anlatıyorum neredeyse. Bir de şu pandemi dönemi öğretimi mahvetti. Anne babanın işi de zor, öğretmenin de zor. Çocuk için Allah yardım etsin diyorum.
    sözleşmeli olarak zamanında birçok ziraat mezunu girdi biliyorum.

Sayfa 345/1015 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •