Sayfa 345/359 İlkİlk ... 245295335343344345346347355 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by loto Yazıyı Oku
    Kuzum valla karışıyor))
    DEGERLI OKUYUCULARIMA.....

"CRITICAL THINKING"....i....ogretiyorum.....

bilgiler ve SENTEZI....nasil yapilir....niye MANYAGIZ....bizi kim MANYAK yapti....onu anlatiyorum.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BORSACI VE REALITELERI....

1....TURKIYEDE en erken yapilacak secim.....2028 de....3 yil sonra....biz 5 yil ucun MALA GIRDIK....Bu 5 yilin ilk 3 yili bu hukumetle......SORU SU....biz manyakmiyiz ki MALA GIRDIK....

2.....DUNYADA TRUMP diye biri var....dunyayi yonetiyor.....ve adam tam bir SOYGUNCU....vawww....dunyada bize....SIZ MANYAKMISINIZ ....niye mala girdiniz diyor....

o zaman....

SORU SU.....BIZ MANYAKMIYIZ.....
    buna gore....BIZ MANYAK DEGILIZ.....

HEDEF FEYZA-2 OLAMAZ....

emme.....

en az....

tekrar ediyorum...EN AZ.....UC BUYUK AYU RALLISI OLUR....TEPESI 4 DOLAR ENDEKSTE....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. Kuzum ufak bir şort vakti geldimi 10200 lere yaklaşıyoz.

4. Yalanın evrensel olduğu bir zamanda, gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir.

5. Yalanın evrensel olduğu bir zamanda, gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    REALITY-2.....BORSACI VE MUHALEFET PARTISI....CHP....

Bu parti....bundan 3 yil sonra yapilacak secimlerde.....kim cumhurbaskani olacak kavgasina tutustu....KOLTUK KAVGASI BU....kissisel IKBAL....

bu kavgada....EKREM IMAMOGLUNU sildiler.....ortada MANSUR YAVAS ve ozgur ozel KALDI....onlarda biribirine girecek....bu belli....

oyleyse.....

BIZ MANYAGIZ....bu kesin....MALA GIRDIK.
    BUNU oku.....muhalefet partisi....YOKHUKMUNDE ARTIK....

Alıntı Originally Posted by loto Yazıyı Oku
    Kuzum valla karışıyor))
    SHORT yok....AYU rallisi basladi.....

bu alemde....RACONLARI BEN KESERIM....NE DIYORSAM ODUR....

TUM BILGILERI.....

analiz etmisim.....BIZ MANYAK DEILIZ DEMISIM....mallarimizi 4 dolar endekste....dehleriz demisim.

8. 2005 yılında aydınlık dergisinde her şey açıkça anlatılmış, derginin konu ile ilgili başka sayfa görüntüleri de var ama dosya büyüklüğünden dolayı yükleyemiyorum.
    Yalanın evrensel olduğu bir zamanda, gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir.

Sayfa 345/359 İlkİlk ... 245295335343344345346347355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •