Sayfa 345/724 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 5786 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Akboylar nerede savunmaya gelmemisler aklagimi
    Onlar şimdi muhaliflerden çaldıkları ile tatil deler yada
    Arapça konuşan birilerin seminerinde beyinleri yıkanıyordur
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bir ülkeyi yöneten insanın diploması anayasal şartlara uygun değilse ne olur, tüm kararnameler, uluslararası anlaşmalar, yasalar, atamalar, görevlendirmeler hepsi yok hükmünde olur, esas bitiklik o zaman.

En çok bu hamsi beyinlinin.!!!
    Diplomasını merak ediyorum.!!
    Bu hamsi kaçı bitirdi.!!
    Bu hamsiyi nereden mezun etmişler acaba.!!???

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

En çok bu hamsi beyinlinin.!!!
    Diplomasını merak ediyorum.!!
    Bu hamsi kaçı bitirdi.!!
    Bu hamsiyi nereden mezun etmişler acaba.!!???

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Eğitimi. İlkokulu Kayı köyünde, orta öğrenimini 1970 yılında Piri Reis Ortaokulunda, lise öğrenimini 1973 yılında Kasımpaşa Lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesinden mezun oldu ve aynı bölümde yüksek lisans yaptı.

Hahahhahaha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Eğitimi. İlkokulu Kayı köyünde, orta öğrenimini 1970 yılında Piri Reis Ortaokulunda, lise öğrenimini 1973 yılında Kasımpaşa Lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesinden mezun oldu ve aynı bölümde yüksek lisans yaptı.

Hahahhahaha

Mezuniyet sonrası aynı bölümde yüksek lisans yapan Yıldırım, daha sonra İsveç'te bulunan Uluslararası Denizcilik Örgütüne (IMO) ait Dünya Denizcilik Üniversitesinde Denizde Can ve Mal Güvenliği konusunda ihtisas eğitimi aldı. Yıldırım, öğretmen Semiha Hanım ile 1975'te evlendi. Bu evlilikten Bülent, Erkam ve Büşra isminde 3 çocuğu dünyaya gelen Yıldırım, askerliğini 1980-81'de denizci yedek subay olarak yaptı.

Yıldırım, kamu alanında ilk deneyim olarak 1978-1993 yılları arasında Türkiye Gemi Sanayi Genel Müdürlüğü ve Camialtı Tersanesinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Buradaki çalışmaları sırasında genç bir siyasetçi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanıştı. Erdoğan, çalışkan ve proje üreten bu genç mühendisten çok etkilenmişti. Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Binali Yıldırım'ı İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmelerine (İDO) Genel Müdür olarak atadı.

Yıldırım, 1994-2000'de yürüttüğü bu görev sırasında, İstanbul'da toplu taşımacılığın denize kaydırılması yönünde önemli projelere imza attı ve İDO’nun alanında dünyanın en büyük şirketleri arasında yer almasını sağladı. Yıldırım, 1999'da deniz toplu taşımacılığı ve turizme katkılarından dolayı uluslararası SKAL Kulübünce verilen Kalite Ödülü'ne layık görüldü.

Erdoğan ile AK Parti'nin kuruluş aşamasında görev alan Yıldırım, 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra AK Parti İstanbul Milletvekili ve Ulaştırma Bakanı oldu. Yıldırım, 58 ve 59, 60, 61, 62 ve 64'üncü hükümetler döneminde sürdüğü toplam 11 yıllık Ulaştırma Bakanlığı göreviyle Cumhuriyet tarihinin en uzun süre Ulaştırma Bakanlığı yapan ismi oldu.
    Baltayı taşa vurdun bosphorus… iki kelime yazamadı diye boş adam mı sandın?

5. Zamanda bazen sözün bittiği hükmün verildiği dönemler vardır...

İşte öyle bir zamandayız, sözün bittiği tesirinin de olmadığı, tohumların boy verdiği,sisin de dağıldığı bir dönem...

Şimdi hasat zamanı herkes için...

Kim ne ektiyse artık...

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Mezuniyet sonrası aynı bölümde yüksek lisans yapan Yıldırım, daha sonra İsveç'te bulunan Uluslararası Denizcilik Örgütüne (IMO) ait Dünya Denizcilik Üniversitesinde Denizde Can ve Mal Güvenliği konusunda ihtisas eğitimi aldı. Yıldırım, öğretmen Semiha Hanım ile 1975'te evlendi. Bu evlilikten Bülent, Erkam ve Büşra isminde 3 çocuğu dünyaya gelen Yıldırım, askerliğini 1980-81'de denizci yedek subay olarak yaptı.

Yıldırım, kamu alanında ilk deneyim olarak 1978-1993 yılları arasında Türkiye Gemi Sanayi Genel Müdürlüğü ve Camialtı Tersanesinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Buradaki çalışmaları sırasında genç bir siyasetçi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanıştı. Erdoğan, çalışkan ve proje üreten bu genç mühendisten çok etkilenmişti. Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Binali Yıldırım'ı İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmelerine (İDO) Genel Müdür olarak atadı.

Yıldırım, 1994-2000'de yürüttüğü bu görev sırasında, İstanbul'da toplu taşımacılığın denize kaydırılması yönünde önemli projelere imza attı ve İDO’nun alanında dünyanın en büyük şirketleri arasında yer almasını sağladı. Yıldırım, 1999'da deniz toplu taşımacılığı ve turizme katkılarından dolayı uluslararası SKAL Kulübünce verilen Kalite Ödülü'ne layık görüldü.

Erdoğan ile AK Parti'nin kuruluş aşamasında görev alan Yıldırım, 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra AK Parti İstanbul Milletvekili ve Ulaştırma Bakanı oldu. Yıldırım, 58 ve 59, 60, 61, 62 ve 64'üncü hükümetler döneminde sürdüğü toplam 11 yıllık Ulaştırma Bakanlığı göreviyle Cumhuriyet tarihinin en uzun süre Ulaştırma Bakanlığı yapan ismi oldu.
    Baltayı taşa vurdun bosphorus… iki kelime yazamadı diye boş adam mı sandın?

Ben Türkçe öğretmeni olsaydım kesinlikle sınıfta bırakırdım
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku

Hahahhahaha

onu bırak adam 40 yıllık eşinin mesleğinin nasıl yazılacağını bilmiyor, kadın öğretmen yıllarca eşlik yapmış ama yüksek lisans sahibi abimiz öğretmen yazmayı beceremiyor, acınacak halden halliceyiz, daha beterine layıkız deyince aynı gemideyiz muhabbeti yapıyorlar.
    stanbulu ilk yerel seçimde 13.000 kişi korudu yoksa kıymetli abimiz en az 10 yıl konstantinin başındaydı..

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Ben Türkçe öğretmeni olsaydım kesinlikle sınıfta bırakırdım
    Hemen şey etme iletişim bakanlığı açıklama yapmış . Prof doç falan yok sadece lisans diplomaları varmış.

Soruşturma kapsamında 57 sahte üniversite diploması, 4 lise diploması ve 108 sahte sürücü belgesi düzenlendiği tespit edilmiştir. İki kişi dışında, düzenlenen hiçbir diplomanın herhangi bir meslek ifasında kullanıldığına dair bir tespit de bulunmamaktadır.

Gerizekalıya anlatır gibi yeniden açıklama yapmalarını istemiyorum. Kabul edin geçin.
    Neydi ben gidiyom hoçça kalın

Sayfa 345/724 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •