0.703 ortalamali 800.000 lot aciga satış yapılmış. Umarim tahtanin sahibi yapmamıştır. Zira 69 da kurtarmaz artik.
sn 126486AGM ;
bu açığa satış konusunun özellikle twet aleminde özellikle ky kafa karıştırmak adına fazla önemsendiğini&vurgulandığını düşünüyorum.
zira bahsi geçen oranda açığa satış aynı gün içinde kapatılmış olabilir (çoğu zaman kapatılır)
twet fenomenlerinde x hissesinde şukadar açığa satış var kapatmak için üst kademeyi alacak diye yönlendirir ve ky doluşturulur hisseye.
tektu özelinde may amcanın keyfi gelene kadar beklenecek maalesef
papaz stresimiz bitti
şimdi avrupa ve abd borsalarındaki zirvelerden dönüş streslerimiz başladı.
kısa bahar havasının (papaz) dağılmasının ardından. kendi gerçeklerimizle yüzleşme zamanı bist için.
Bir çok şirket bilançosunda çokçok ciddi bozulmalar olacak 3. çeyrekte
Günaydın;
beklendiği üzre birçok şirket bilançosu kötü hatta çok kötü geliyor
(akenr-ttkom-asuzu-otkar aklıma ilk gelenler )
Ancak dünyanın sonu değil akenr o devasa eksiye rağmen yaklaşık %10 eksiden şimdilik - % 2 lere kadar toparladı
şimdi bunu neden yazıyorum. Malum kötü bilanço bekliyorum ya (adı üstünde beklenti) beklediğim rakamıda yazmıştım tutar&tutmaz ayrı
o kötü bilançodan sonra karalar bağlamamak gerektiğini düşse de oradan toparlamasını bekliyorum (yine şahsi beklentim)
Arkasından uzunca bir süre (en az 3 ay başka bir kötü beklenti olmayacak tektu özelinde) May amca şapkadan kırmızı tavşan çıkarırsa o ayrı
şuan endeks yükselişlerine tepki verememesinin sebebi olarakta yine bilanço sebebiyle olduğunu düşünüyorum
Yer İmleri