Sayfa 346/1005 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsada büyük yatırımcılara karşı değil de kapalıçarşı esnafına karşı oynadığımı hissetmeye başladım.
    Yilanla oynarsan öyle
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Uzun zamandır siftah yabmadıydık, piyasa gidemiyor görüntüsü mevcut biraz mazut lazım muhtemelen, palaya yardımcı olmak lazım

6316 dan şortumu giydim odamda bekliyorum herifi
    @*Bozkurt, benden de iyi yerden short açmışsın, kapattım, HALKB shortlar da iş yaptı,

3. Formdan anladığım çoğu malsiz kalmış, bende dahil,
    İhracat yapanlarda hala fırsat var,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yilanla oynarsan öyle
    Bankacılık dışında bir sistem var orada, fırsat olduğunda hızla kısa vadeli likidite bulabiliyorlar bence.

Ufak hisselerde sanki sorun var kurbanlık koyun gibi bekliyorlar. Kısa vadede büyük hisselere gir çık yapmak gerekiyor. Ufak hissenin hikayesi yok ise konjoktörden çok yararlanamıyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. küçüklerde bazıları dada hem hikaye hemde bilanço güzellemesi var ,çoğu stok ayarları ile ciroyu dengeliylr.
    Bi şekilde karlar nominal değerde tutuluyor.

6. Bu komunizmi ateistlerin icat etmesi kötü oldu. Komunizm Sosyalizm deyince tüyler diken diken oluyor.

Sosyal piyasa ekonomisi diye bir terim olabilir. Bir şekilde kollektif yaşamın tekrar düzenlenmesi ve standartlara bağlanması gerekir.

Genelde bir şey oluşuyor sonra ona isim veriliyor, sonra da bu zaten kaç zamandır vardı yeni bir şeymiş gibi yutturuluyor deniyor.

Faiz dışı güvene dayalı esnaf eşrafından çok kolay para topluyor olabilir.
    Anadolu Kuyumcuları şube görevi yapıyor gibi
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bankacılık dışında bir sistem var orada, fırsat olduğunda hızla kısa vadeli likidite bulabiliyorlar bence.

Ufak hisselerde sanki sorun var kurbanlık koyun gibi bekliyorlar. Kısa vadede büyük hisselere gir çık yapmak gerekiyor. Ufak hissenin hikayesi yok ise konjoktörden çok yararlanamıyor olabilir.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Faiz dışı güvene dayalı esnaf eşrafından çok kolay para topluyor olabilir.
    Anadolu Kuyumcuları şube görevi yapıyor gibi

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Takdir ettiğim bir şey, alt yapısı çözülse oradan sosyolojik çıkarımlar yapılabilir. Muhtemelen yazılı olmayan kurallar vardır.

Yani normalde her koyun kendi bacağından asılıyor, öte yandan yeterli bir dayanışma ve zaman zaman da güçlü bir dışlama var gibi.

Kamudan bazen diğer sektörlere aranızdaki çürükleri ayıklayın deniyor. Tabi altın ziynet işinin kendi yapısı var her yerde geçerli olmayabilir.

Yeni bana göre güzel bir kollektif yaşam biçimi. Ahilik vs deniyor belki o da buna benzerdir.

Sayfa 346/1005 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •