Sayfa 348/1006 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Sayın Arkadaşım siz de mi trolsünüz?
    İki aylık haberi neden yeni izlenimi vererek aktarıyorsunuz?
    sn Arkadaşım ben vatanını seven biriyim.
    sizi hala anlamış değilim?

2. oha dolar sapıttı

3. DOLARTL 3,750 OLMUŞ...hala goy goy yapıyor bazıları....tr nin ipi çekilmiş gibi, Allah memlektimizi korusun.

Bu işin sonunda amborgo savaş falan hikayesi inşallah çıkmaz .

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Kaybedilen 8 yil? Ben bunları dakika dakika görürken koskoca Cumhurbaşkanının bu kadar geç görmesi? Melih henüz gitmedi. Ne olursa olsun göndermeliydi. Eğer yeniden ayağa kalkmak istiyorsa partinin %80 ini gönderip büyük çoğunluğu yargıya teslim etmeli...

şaban dişliyi neden gönderemiyorlar sizce, adam çok fazla şey biliyor aynen melih gibi
    dişli gn.başkan yardımcısıyken hangi işlerden sorumluydu bir bakın neden gönderilemiyor anlarsınız
    cumhurbaşkanı bunları kolayca gönderebileceğini mi zannediyorsunuz..?
    yapılan işlemler c.başkanından bağımsız olsaydı belki haklı olabilirdiniz..!!

6. Katolonya 10 Ekim de bağımzsızlık ilan edecek deniyor haberlerde

Savaş avrupada çıkacak sanırım, bu sefer savaş çıkar demedi demeyin, kuzey kore yada Ortadoğu değil Avrupa bu boru değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Haberturk'de Öteki gündem tekrarı var, girişi İngiltere öne çıkacak şeklinde oldu. Bakalım ne diyecekler.
    Tv izlemiyorum ama bişeyler var ingiltere ile ilgili kafamı çok kurcalıyor... Bu devlet beni strateji geliştirme uzmanı olarak neden almaz anlamıyorum

8. USDJPY hafif düşmüş, risk algısı yükseldi belki pozisyonlar geri sarılıyor olabilir.

Şu an ZAR, MXN etkilenmedi gündüz portföy ayarlamaları ile onlar da etkilenebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 348/1006 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •