Sayfa 348/930 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    bu hisse ile ilgili anlamadığım bir husus da bu: prim yapıp yapmadığı. investing'ten bakıyorum 2010'da 0.40'larda. şimdi 0.80'ler. tradingview bakıyorum orada ise her yıl 0.80-1 aralığında gidip geliyor. hisse enflasyona ya da USD vb. karşı eriyorsa verdiği temettünün bir manası kalır mı ve yıllar içinde prim yapmış mı sizce?
    Temettüye de hisse alırsan oda eriyen kısmı kurtarır.fifti fifti. Bu nedenle ben sana yaşın gençse kiriz bekle sonra sanayii şirketleri al dedim .

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Temettüye de hisse alırsan oda eriyen kısmı kurtarır.fifti fifti. Bu nedenle ben sana yaşın gençse kiriz bekle sonra sanayii şirketleri al dedim .
    Haklısınız. Kriz dönemleri için de biraz para ayırmak lazım. Yaşım 32, inşallah görmeyiz kriz ama belli de olmaz. KY'yiz sonuçta, savruluyoruz rüzgarda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    bu hisse ile ilgili anlamadığım bir husus da bu: prim yapıp yapmadığı. investing'ten bakıyorum 2010'da 0.40'larda. şimdi 0.80'ler. tradingview bakıyorum orada ise her yıl 0.80-1 aralığında gidip geliyor. hisse enflasyona ya da USD vb. karşı eriyorsa verdiği temettünün bir manası kalır mı ve yıllar içinde prim yapmış mı sizce?
    Iste cesurca can alici soruyu sormussunuz..
    Ben vakti ile bu soruyu sordum ve 3 ay tasiyabildim bu kagidi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    5 küsur lot derken 500 bin lot falan mı sayın baron.Benim dikkatimi 1.50 altı çekmişti.Almadım sonra 5 e gitti.500 küsur bin lotsa sizde de baya üzücü olmuştur.Sağlık olsun.Benim 13 14 den egeendüstri almışlığım var 2010 da sonra 18 den sattım bir kaç ay içinde çok kazandım diye sevinmiştim
    527 Bin lot du. Aynen sağlık olsun dedim...

Alıntı Originally Posted by BARRON Yazıyı Oku
    527 Bin lot du. Aynen sağlık olsun dedim...
    zaten siz onu satmazaniz o hisseler çıkmazdı ki.abime isgyo al dedim gitmiş isfin almış 1.55 lerden.3 ay sonra bir söyle elinde hangi hisse var dedim saydı isfin dedi.sat dedim.kader kısmet satardı satamazdi sattı.1.58 den topu topu 8 bin lot.ertesi gün başladı hareket 6 ya kadar geldi.ayni gün ittifak holding hisseleri vardı onuda 2.35 gönderdi oda birkaç gün sonra 3 çıktı.yani biz sattikca kademe kademe çıkıyor. Aldıkça kademe kademe düşüyor.oyun bizim para üstüne kuruluyor senin zararın adamların kârı oluyor.hersey senin çoluk çocuğunun rızkını keserek biriktirdiğin üç kurusun üstünde dönüyor.

Yani biz beslemez isek o uzman geçinen birçok ekonomist,çok bilmiş patron lar acından ölür. Kahrolsun içimizde ki insanlık

Haklısınız. Kriz dönemleri için de biraz para ayırmak lazım. Yaşım 32, inşallah görmeyiz kriz ama belli de olmaz. KY'yiz sonuçta, savruluyoruz rüzgarda
    kapitalist sistemin özünde kiriz vardır.8-10 yılda bir tekrar eder.en son 2008 de oldu.bence yaş olarak sabırlı olursan dediğimi yaparsın.az bir meblağ ile takip amaçlı takıl borsaya.buyuk meblayi büyük oyuna sakla.

Borsada fırsatlar bitmez.

8. Kesinlikle bu sistem kriz üzerine kurulu asya rusya krizi sonra dat.com en son 2008

Sayfa 348/930 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •