Sayfa 348/691 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Bu girizgâhtan sonra şirketin tamamen işine gücüne bakıp faaliyetlerini yasal sınırlar içerisinde devam ettireceği ve hiç bir abidik gubidik işlem yapmayacağı varsayımı altında (bunu yazıyor olmak bile ne hazin ) "bana göre" şu an olması gereken piyasa değeri 5 milyar Tl civarında. Bunu 1 milyar 395 milyon Tl olan sermayeye böldüğümüzde 3.5 Tl gibi hisse başı bir rakama tekabül eder ve bence gayet makûl bir rakam.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post5776063
    Hedefim 3.5 Tl. Buradan aşağıya 1 kuruşa satmam. Yazdığım şeyi de asla unutmam.

Dileyen not alsın bunu. Zamanı geldiğinde alıntılayacağım...

Adamlar tahtada mutlak hakimler, derinliği olan herkes bunun farkında. 2 milyon lot alış pat diye 3 milyon lot satış oluyor. Burada ne desek boş biliyoruz. O kadar da mal değiliz yani. Maksat geyik olsun diye yazdıklarım bile nereden nereye çekilmiş. Hiç gerek yok. Şahsen ben de çok bunaldım bu başlıkta. Uzun bir süre yokum.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Çoğu hissenin topiğinde hiç yazmam burada arkadaşlar ilgili diye yazıyorum yazılarım rahatsız ediyorsa gerçekten yazmam, amacım ders vermek olamaz zaten kendimi de o mertebede görmem. Sadece tecrübe paylaşımı diyelim benim de zarar da olup zarar kes yapamadığım hisseler var bir tek siz zararda değilsiniz. YTD.
    Yo yazın elbette ben kimseye yazma diyemem burası benim özel bloğum değil.

Ama umarım bir daha ortalamalarından uzaklaşan patron hisselerinden uzak durmayı ancak tren hareket ettiğinde vagona atlamaları gerektiğini öğrenmiş olacaklar.

4. Hisse burada yazılanlar dolayı mı düşüyor anlamadım? Siz kalın Sn. Hissedar benim şu an lotum bile yok, ayrılık bana düşer.. ben yazmam sadece arada takip ederim.

Şimdi bu cümlenin bize katkısı nedir sizce sn tahminci.Demek sizin bildiğiniz basit bir borsa kuralını bilmediğimiz için bu kağıtda dünyanın parasını kaybettik.Şimdi bu dersi aldığımıza göre bir daha cıss deriz böyle kağıtlardan almayız.Ne diyeyim 20 yıldır tekniğe inanmadan borsada genelde hiç para kaybetmeyen biri olarak artık iman ederim böyle kağıdı almam sn tahminci,bilgi için teşekkürler.

Bu arada neredeyse dünya savaşı çıkacak olmasına rağmen ben bu kağıtdan da ama az ama çok karlı çıkacağımı düşünüyorum.Paçal için bilançoya yakın fırsat kollarım.Artık masaya oturduk,parayı adamlara bırakıp çıkm ak benim borsacılığıma ters.Biraz yüklü almıyaydık iyiydi de neyse yapacak bir şey yok)))))))

Ha genel kuralıma ters davrandım orda özeleştirimi de yapayım.Aslında bu çaplı düşüş yapan kağıtlarda yatay trendi bekleyip o trendin yüzde 5 yüzde 10 yukarsında maliyeti artırmam lazımdı burda bedelli beni yanılttı.Hala çözemiyorum 1.11 den bedellisi tamamlanan kağıt 0.82 ye kadar nasıl düştü,herneyse borsa zaten çakal patronların speklerin yeri.Her şey beklenir bunlardan.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Çoğu hissenin topiğinde hiç yazmam burada arkadaşlar ilgili diye yazıyorum yazılarım rahatsız ediyorsa gerçekten yazmam, amacım ders vermek olamaz zaten kendimi de o mertebede görmem. Sadece tecrübe paylaşımı diyelim benim de zarar da olup zarar kes yapamadığım hisseler var bir tek siz zararda değilsiniz. YTD.
    Siz yazın dediğiniz için yazmıştım ben)
    Lütfen sizde giriş yaptığınızda yazarsanız çok sevinirim.
    Benim için değerli bir paylaşım olur.
    Teşekkürler.
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Sayfa 348/691 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •