Originally Posted by
meksikali
sn erdem06 bedelliye katılım nasıl düşük oluyor ? diyelim herkes hissesini sattı birileri alıyor olacak sonucta degil mi ? hisse bölündü ve siz elinizden rüchanları cıkardınız diyelim ama başkası gene alacak bu rüchanları ve her türlü katılım olmuş olmayacak mı ? ben burayı hala anlamadım acıkcası ?
Bedelli haberini okuyunca ben de ilk o ibareye baktım burdan bi anlam çıkarabilir miyiz diye, Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Açıklama: yoktur; yazıyodu. Ama böyle yazmasını normal karşılıyorum ben.
Sorunuzu anladım o rüçhanları birileri alacak diosunuz, işte o birileri kim olacak. Ben katılım bence düşük olur derken kynin katılımı düşük olur demek istedim. Ky nin o rüçhanlara pek meraklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü zaten nominale çok yakın. Fenerde maliyet düşürmek için gene bi nebze avantajlıydı, 40 tan 12 lere gelmiş 5 tl nominaldi.
Burada kim toplayacak o rüçhanları ben de merak ediyorum, birileri toplayacak tabiki. Sonra rüçhanlar hisseye dönüşecek, kimlerin hisse ağırlığı artacak genel payda.
Kolay olacak mı? -Hayır
Buna değecek mi? -Kesinlikle evet
Yer İmleri