Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7558 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by erdem06 Yazıyı Oku
    Bir de bedelli olunca ky kendi ayağına sıkıyo. Yukarda görüyorum ne yorumlar, şöyle bittik böyle mahvolduk, sanki şirket kottan atıldı, ilk defa mı bedelli görüyosunuz.

Bir de şu var bedelliye katılmazsak zarar ederiz bedelliye katılmak zorunlu diye ısrarla yazanlar var. Yok öyle bişey, o rüçhanlar size neden veriliyo. Satarsın rüçhanlarını alırsın tspory ni, ben bedelliye katılmıyorum dersin, bölünmeden dolayı zarar da etmezsin olur biter. İsteyen katılır isteyen katılmaz.

Onaya gelince spknın onaylamayacağı bi durum yok bence ortada, onaylanır; ama bu fiyatlardan bedelliye katılımın çok düşük olacağı kesin, bence başarısız bi bedelli olur. Ha klüp başarısız bedelli istiyosa, mesela hisse ağırlığını arttırmak için o başka tabi.
    sn erdem06 bedelliye katılım nasıl düşük oluyor ? diyelim herkes hissesini sattı birileri alıyor olacak sonucta degil mi ? hisse bölündü ve siz elinizden rüchanları cıkardınız diyelim ama başkası gene alacak bu rüchanları ve her türlü katılım olmuş olmayacak mı ? ben burayı hala anlamadım acıkcası ?

2.  Alıntı Originally Posted by meksikali Yazıyı Oku
    sn erdem06 bedelliye katılım nasıl düşük oluyor ? diyelim herkes hissesini sattı birileri alıyor olacak sonucta degil mi ? hisse bölündü ve siz elinizden rüchanları cıkardınız diyelim ama başkası gene alacak bu rüchanları ve her türlü katılım olmuş olmayacak mı ? ben burayı hala anlamadım acıkcası ?
    Bedelli haberini okuyunca ben de ilk o ibareye baktım burdan bi anlam çıkarabilir miyiz diye, Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Açıklama: yoktur; yazıyodu. Ama böyle yazmasını normal karşılıyorum ben.
    Sorunuzu anladım o rüçhanları birileri alacak diosunuz, işte o birileri kim olacak. Ben katılım bence düşük olur derken kynin katılımı düşük olur demek istedim. Ky nin o rüçhanlara pek meraklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü zaten nominale çok yakın. Fenerde maliyet düşürmek için gene bi nebze avantajlıydı, 40 tan 12 lere gelmiş 5 tl nominaldi.
    Burada kim toplayacak o rüçhanları ben de merak ediyorum, birileri toplayacak tabiki. Sonra rüçhanlar hisseye dönüşecek, kimlerin hisse ağırlığı artacak genel payda.
    Kolay olacak mı? -Hayır
    Buna değecek mi? -Kesinlikle evet

3.  Alıntı Originally Posted by erdem06 Yazıyı Oku
    Bedelli haberini okuyunca ben de ilk o ibareye baktım burdan bi anlam çıkarabilir miyiz diye, Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Açıklama: yoktur; yazıyodu. Ama böyle yazmasını normal karşılıyorum ben.
    Sorunuzu anladım o rüçhanları birileri alacak diosunuz, işte o birileri kim olacak. Ben katılım bence düşük olur derken kynin katılımı düşük olur demek istedim. Ky nin o rüçhanlara pek meraklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü zaten nominale çok yakın. Fenerde maliyet düşürmek için gene bi nebze avantajlıydı, 40 tan 12 lere gelmiş 5 tl nominaldi.
    Burada kim toplayacak o rüçhanları ben de merak ediyorum, birileri toplayacak tabiki. Sonra rüçhanlar hisseye dönüşecek, kimlerin hisse ağırlığı artacak genel payda.
    Senet fiyatı buralarda kalırsa ya da daha aşağı inerse rüçhan almanın da bir mantığı kalmıyor. Bölünme sonrası fiyat zaten çok yakın çıkıyor. Direk tspory almak daha cazip gelebilir. Bugünden sonrasını izleyip göreceğiz. Önceki bedelliye girmiştim ama bu koşullarda R yi satıp yeni almak daha cazip gibi

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ezln Yazıyı Oku
    Senet fiyatı buralarda kalırsa ya da daha aşağı inerse rüçhan almanın da bir mantığı kalmıyor. Bölünme sonrası fiyat zaten çok yakın çıkıyor. Direk tspory almak daha cazip gelebilir. Bugünden sonrasını izleyip göreceğiz. Önceki bedelliye girmiştim ama bu koşullarda R yi satıp yeni almak daha cazip gibi

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ewt biz kyler için aynen dediğiniz gibi, ben de bunu demek istedim kynin rüçhan almasının nerdeyse avantajı yok, peki kim alacak bu rüçhanları. Piyasası açılınca görcez. Ama şunu diyebilirim ki rüçhan demek bol lot demek. Bol lot demek kolay toplama demek. Mesela tspory den toplanacak olsa belli bi arzı var bunun ve talebi yükselecek olsa fiyatı da yükselecek, doğru mu? Ama ortalık rüçhan kaynıyacak, fiyatı yükseltmeden toplamak için fazlasıyla arz var.
    Yani olay bir lotu veya rüçhanı ne kadar avantajlı aldım değil, yükseltmeden ne kadar topladım kokusu alıyorum. Tabi ky için değil bu düşüncem.

Sesli düşündüm, yatırım tavsiyesi değildir.
    Kolay olacak mı? -Hayır
    Buna değecek mi? -Kesinlikle evet

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •